yellow nEuphoria Публикувано Януари 6, 2009 Публикувано Януари 6, 2009 Малко на импровизация го обърнахме, ама и така е гот. Барабанките са с малко повече оувърхийд, така си ме кефи... Както и да е този път чакам коментари от вас, слушателите... 4shared Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 В записа на всички китари е използван "dr.boogie by MG /Liquid_death/ " Цитирай
zwero Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Може да намалиш този хал на барабаните, ще стане по добре.Иначе е интересно.Откога просвири на китара?! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 от 1 година... пък за барабаните горе съм споменал, че така са по-добре, но имам проекта ще ги направя по-късно... Никой ли, няма да си каже мнението... Срамота! Цитирай
synchu Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Чудя се от известно време какви са тези "хал"-ове и още не искам да повярвам, че reverb с hall алгоритъм го 'хал'освате нещо. За звукът ли искаш мнение или за изпълнението? Аранжимента е интересен определено. Сега ще ти дръпна една критика на микса Барабаните не звучат добре. Не се връзва ривърба с останалите инструменти. Освен това им е високо нивото. Има прекалено много ехо. Китарите звучат моно, малки и плоски и малко изкуствени. На мен специално не ми харесва разположението в стерео картината, особено ритъма в средата и соло китарата в дясно, както е в началото. Басът звучи все едно има и той ехо, което му е малко в повече и определено и е уеко изкуствен. Това накратко и всичко разбира се е лично мнение - необвързващо никой, по никое време, с нищо. Да кажем въпрос на вкус един вид. Успех. Редактирано Януари 7, 2009 от synchu Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Ами, човек за стереото на китарите... Бугито в стерео трак и от там към кабинет на ревалвер.. После в компресора му дори съм дал на +3 db stereo expandera, незнам как ти звучат моно, ако е така бих искал да ми дадеш съвет как да станат стерео... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 ^Единственият начин китара да звучи Стерео е да се изсвири още веднъж и двата трака да се разпределят в стереопанорамата . Иначе се е получило интересно ! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Може да не е смесено както трябва, много на бързо стана, защото все пак имам други задължения и казвам да си бъде така без никакви промени, може би наистина има малко повече ривърб, но като за първи метълски запис така да си стой... Следващия кавър ще бъде на Child In Time, аранжимента на Ингви, но вместо пеене пак такива гирлотий от горе, може да се измисли нещо с wah wah. Ами хора.. коментирайте тона на китарата WASHBURN към "dr.boogie by MG /Liquid_death/ " с кабинет 4x12 JCM 2000 благодарение на Налбантов, изнамерих го някъде из неговите линкове Както и да е дано ви е харесало... :) Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 ^Единственият начин китара да звучи Стерео е да се изсвири още веднъж и двата трака да се разпределят в стереопанорамата . Иначе се е получило интересно ! Може да не го свириш още веднъж, а да го пуснеш в двата канала със закъснение. Относно парчето - свирете, надобрявате! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 ^И става псевдостерео ...то и хорусът е вариант, но каквото и да правим хаотичните времеви и фазови разлики на истинският стереосигнал се постигат по един единствен начин . Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Коментирайте бугито.. затова записахме краткия семпъл от 2 мин и нещо. Да знаем какъв тон да търсим този на мене ми допада има и други кабинети of axis sm57, но на този кабинет се спряхме... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Кои сте вие? Това с кой го свирите? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Ами един твой приятел... и вече много мой Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 записа е прекалено затрупан с ефекти.Тази китара която се опитва да солира не е зле,но пък цялата песен да си влачи струните по праговете не бива. Като цяло не е зле Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 7, 2009 Автор Отговорено Януари 7, 2009 Ефектите знаеш ли какви са... Много бързи пръсти=>китара=>boogie=>PC=>cubase=>"стерео трак"=>кабинет от Ревалвер MK2 Marshall JCM2000=>Дилей на 2 % Само солото има малко хал и фейзър... Цитирай
Recommended Posts