Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Малко на импровизация го обърнахме, ама и така е гот.

Барабанките са с малко повече оувърхийд, така си ме кефи... Както и да е този път чакам коментари от вас, слушателите...

4shared

Отговорено

от 1 година... пък за барабаните горе съм споменал, че така са по-добре, но имам проекта ще ги направя по-късно... Никой ли, няма да си каже мнението... Срамота!

Отговорено (Редактирано)

Чудя се от известно време какви са тези "хал"-ове и още не искам да повярвам, че reverb с hall алгоритъм го 'хал'освате нещо.

За звукът ли искаш мнение или за изпълнението?

Аранжимента е интересен определено.

Сега ще ти дръпна една критика на микса :punk_guitar: Барабаните не звучат добре. Не се връзва ривърба с останалите инструменти. Освен това им е високо нивото. Има прекалено много ехо. Китарите звучат моно, малки и плоски и малко изкуствени. На мен специално не ми харесва разположението в стерео картината, особено ритъма в средата и соло китарата в дясно, както е в началото. Басът звучи все едно има и той ехо, което му е малко в повече и определено и е уеко изкуствен. Това накратко и всичко разбира се е лично мнение - необвързващо никой, по никое време, с нищо. Да кажем въпрос на вкус един вид.

Успех.

Редактирано от synchu
Отговорено

Ами, човек за стереото на китарите... Бугито в стерео трак и от там към кабинет на ревалвер.. После в компресора му дори съм дал на +3 db stereo expandera, незнам как ти звучат моно, ако е така бих искал да ми дадеш съвет как да станат стерео... :punk_guitar:

Отговорено

^Единственият начин китара да звучи Стерео е да се изсвири още веднъж и двата трака да се разпределят в стереопанорамата :) . Иначе се е получило интересно :) !

Отговорено

Може да не е смесено както трябва, много на бързо стана, защото все пак имам други задължения :) и казвам да си бъде така без никакви промени, може би наистина има малко повече ривърб, но като за първи метълски запис :D така да си стой... Следващия кавър ще бъде на Child In Time, аранжимента на Ингви, но вместо пеене пак такива гирлотий от горе, може да се измисли нещо с wah wah. Ами хора.. коментирайте тона на китарата WASHBURN към "dr.boogie by MG /Liquid_death/ " с кабинет 4x12 JCM 2000 благодарение на Налбантов, изнамерих го някъде из неговите линкове :D Както и да е дано ви е харесало...

:) :) :rocker::ok:

Отговорено
^Единственият начин китара да звучи Стерео е да се изсвири още веднъж и двата трака да се разпределят в стереопанорамата :) . Иначе се е получило интересно :) !

Може да не го свириш още веднъж, а да го пуснеш в двата канала със закъснение.

Относно парчето - свирете, надобрявате!

Отговорено

^И става псевдостерео :greenangel: ...то и хорусът е вариант, но каквото и да правим хаотичните времеви и фазови разлики на истинският стереосигнал се постигат по един единствен начин :recourse: .

Отговорено

Коментирайте бугито.. затова записахме краткия семпъл от 2 мин и нещо. Да знаем какъв тон да търсим този на мене ми допада има и други кабинети of axis sm57, но на този кабинет се спряхме...

Отговорено

записа е прекалено затрупан с ефекти.Тази китара която се опитва да солира не е зле,но пък цялата песен да си влачи струните по праговете не бива.

Като цяло не е зле

Отговорено

Ефектите знаеш ли какви са...

Много бързи пръсти=>китара=>boogie=>PC=>cubase=>"стерео трак"=>кабинет от Ревалвер MK2 Marshall JCM2000=>Дилей на 2 %

Само солото има малко хал и фейзър...