Jump to content
Българският форум за музиканти

Http://guitarheaven.hit.bg


Recommended Posts

Здравейте,

 

Преди време бях споменал, че правя сайт, където ще предлагам уроците по китара и оригинални сканирани нотации на цели албуми, които имам. Сайта е вече готов и можете да го посетите на http://guitarheaven.hit.bg.

 

Какво можете да откриете - уроци и цели разписани албуми на Joe Satriani, Steve Vai, Metallica, Dave Celentano, Paul Gilbert, Deep Purple, Frank Gambale, Steve Morse, Jimi Hendrix, John Kiefer, Iron Maiden, Marty Friedman, Pat Metheny, Scott Henderson, Steve Morse, Rainbow, Slayer, Troy Stetina и още доста неща, като имам намерение да увечичавам колекцията си.

 

Файловете са в .pdf или .avi формат и са с много добро качество. Първоначалната ми идея беше сайта да е безплатен и табулатурите да се изтеглят директно, но за съжаление hit.bg предлагат само 10Mb пространство (а файловете са около 2Gb), а ASP.Net хостинг в България предлага само една фирма, в която работех преди време и определено не искам да имам нищо общо с нея.

 

Цените варират от 2 до 20 лева, което мисля, че е много добра цена за нашите условия и възможности. За сравнение, оригиналните издания в http://www.amazon.com и http://www.sheetmusicplus.com са 20-50USD.

 

На сайта има форма за поръчка, а ако имате проблем с изпращането на формата, можете да поръчате и по e-mail. За повече информация, вижте Ordering Problems на сайта.

 

За въпроси, пишете ми ЛС, или на e-mail acid_martin@yahoo.com.

 

Сайта е оптимизиран за Internet Explorer 5.5+, Opera 8+, както и за Internet Explorer 5.2 и Safari за Mac и не работи добре с Gecko браузъри (Mozilla и Netscape), поради слабата им AJAX и XML поддръжка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митака е абсолютно прав!Пл юс това е супер неетично да правиш пари като по този начин ощетяваш авторите-музиканти :bravo:

 

 

Владо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е. Ще изпращам всичко по e-mail. Безплатно. Надявам се само да намеря скоро друг, и не много скъп ASP.Net хостинг.

:bravo::D:D

Редактирано от TerminalFrost
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените варират от 2 до 20 лева, което мисля, че е много добра цена за нашите условия и възможности. За сравнение, оригиналните издания в http://www.amazon.com и http://www.sheetmusicplus.com са 20-50USD.

Приятелю, нали се сещаш, че като закупиш оригинална книга известна част от заплатената от теб сума ще отиде за хората, които са се трудили да я напишат. :idea:

 

Това е все едно да кажеш "Не плащайте 30+ лева за да гледате Блек Саббът на живо, елате да гледате моята Блек Саббът кавър банда за 3лв"

 

Just my 2 cents, дет' се вика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, засега ще кача малко по малко всичко в gmail.com. За достъп, ползвайте:

 

http://www.xmailharddrive.com/

username: martin.krasimirov

password: schuldiner

 

За съжаление обаче, не знам колко време ще ми отнеме това, затова можете да ползвате формата на сайта, за да си заявите предварително какво искате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич затвори го този сайт :rolleyes:

или просто махни цените и го остави фрии шеър както трябва и да е ако въобще съществува.

 

ужас :D:P:P

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето това е интернет магазин, но наистина ОРИГИНАЛНИ книги с аудио касети - http://partituri.com/ , но е фалирал, защо ли ?

 

всеки сваля за себе си ноти, но да ги продаваш на другите за пари е нагло и е израз на непукизъм относно музиката. ами твоите любимци Вай и Малмстийн ще издават ли книги и занапред, като знаят какво става ?

 

един приятел искаше да отвори книжарница с ОРИГИНАЛНИ книги с ноти - знаеш ли колко стотици лева месечно му струва да притежава правата. за да предлага книгите на Джо Пас само ? за това се плаща приятел. и хора се изхранват с това.

 

а знаеш ли моя приятел Vlad колко стотици часа е загубил за да композира, аранжира, нотира, редактира, печата, рекламира, пласира книжките си с ноти. и представи си някой като теб да я сканира и да почне да му я продава на 3лв !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

хубаво си се покаял, ама сайта си седи. надявам се само да не разберат в българското представителство на MusicAuthor, защото глобите са зверски - от порядъка на десетки хиляди лева.

 

мисли бързо !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мартине,

Ако сайта ти с дъмпинговите цени не изчезне до сряда от хит бг, лично ще пиша на издателите! От там нататък - оправяй се сам!

 

Не те ли е срам да крадеш така, бре? А изглеждаш интелигентно момче...

 

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Много се надявам този сайт да е направен поради недомислие и прибързаност,защото в противен случай говори адски зле за собственика му..Едно е да искаш да помогнеш на колеги като споделяш с тях записи ноти и тн(макар че не одобрявам и това,според мен човек трябва сам да открие как да си ги намира и единственото ни оправдание е че наистина сме държава с нисък стандарт),съвсем друго е да се опитваш да вадиш джобни пари на гърба на други.И под други имам предвид не само авторите,а и тези които са си купили оригинала и доброволно са го шернали

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.