Jump to content
Българският форум за музиканти

5 In 1


ultramega

Recommended Posts

Не е точно стандартен кавър защото има части от няколко парчета на известни изпълнители(Satriani, Judas, Vai, Zeppelin, Jamiroquai) и то доста променени . Интрото и аутрото са авторска част .

Мисля че е забавно ако не друго :hysterical:

Фанатичните фенове на тези изпълнители може и да не слушат че някой от нещата съм се мъчил да ги суингирам :hysterical:

Надявам се слушането да е приятно ...

 

5 в 1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, супер е научил си се да смесваш, тоя соло барабан май не е много за такъв стил Singerland ли е :hysterical: да беше сложил един Black Beauty или Rogers :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха мерси. :D

Даже и не знам как се казва барабана, който ползвах. Тоя дето си е в стандартния рок сет , него си оставих. Иначе когато започнах да редя барабаните на това парче , мислех да ползвам Фънкмастър- обаче явно по рязките и отчетливи звуци са по близо дo моя вкус... А не ме питай какъв зор видях с неравноделните тактове...

 

а ето и кой са парчетата:

 

Joe Satriani- Satch Boogie

Judas Priest- Breaking the Wall

Steve Vai- Juice

Led Zeppelin- Black Dog

Jamiroquai- Deeper underground

 

Когато беше в проект трябваше да включва и риф на металика и на други, обаче реших че става твърде накъсано вече. Не че сега не е, но...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

барабаните са Изи нали. А и Фънкмастера става, ама трябва да се режат честоти, прекалено равни са семплите му, пък в микса бая трябва да се изрежат... ако беше вкарал и металика :D enter sandman .. можеше нещо и на whitesnake

Редактирано от yellow nEuphoria
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не обичам да давам мнение в тези раздели, където не разбирам. Просто ще си изкажа мнението, като фанатичен фен на Jamiroquai..

Като цяло кавъра ми хареса, смесването и въобще цялото звучене. Не ми хареса това, че си подбрал тези песни.. Особено Breaking the Wall и Deeper Underground. Дойдоха ми доста комерсиални.. смисъл щеше да ми допадне ако беше използвал други, също много хубави произведения на тези изпълнители, но не чак толкова познати. Някак си твоят кавър ми прозвуча като накакъв шлагер.. а ми се искаше да осетя (очаквах) съвсем друго.. но няма да влизам в подробности.

Както и да е, поздравявам те, за това което си направил, защото то е доста професионално. Надявам се, си разбрал, кое не ми допадна, поздрави и очакваме още кавъри..

Редактирано от necrony
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Също съм фен на Джамирокуай. Дийпър ъндърграунд изобщо не е песента, заради която ги харесвам , но за това , което исках точно тази тема ми беше удобна:yes: А на Джудас творчеството, през повечето време съм го отбягвал и то неслучайно :thumbs_up: Така че по малко популярните им изобщо не ги знам . Радвам се че ,въпреки че не е оправдала очакванията ти ,определи работата като професионална, макар да е абсолютно амтьорска :)Благодаря ти. По нататък може да експериментирам и с по неизвестни неща...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Кефят ме разни хитри медли-та и това не прави изключение. Доста интерсен подбор на песните, а саунда също е на доста добро ниво!!!

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.