Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой комплект да си взема


BL33D1N6_M3

Recommended Posts

Мисля да си взема един от тези два комплекта на Squier: Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® HSS with Bullet® 150 DSP Amp или Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® HSS with G-DEC® Junior Amp . Искам да си взема един от двата (но не задължително), защото доколкото чета (и разбирам) - в комплекта има всичко, от което се нуждая, за да започна да свиря (с изключение на учител де). Въпросът ми е: кой от двата комплекта да си взема (ако въобще ми препоръчвате някой от двата) и защо? Ако не - защо не, и какви подобни комплекти бихте ми препоръчали?

 

Благодаря предварително.

 

ПП: Извинявам се, ако има подобна тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен, но разликата е само в усилвателя. Помисли малко дали точно такава китара искаш да вземеш. Все пак зависи каква музика искаш да свириш, защото скуайъра не е много подходящ за по-тежки неща. Може да видиш примерно тези комплекти на Ибанез Цък

Редактирано от Harvester Of Sorrow
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат ми, за целта отиди в същия магазин, ама с някой от форума, когото го познават там и са наясно, че е сериозен селянин и е напълно редно да му се обърне внимание. Аз с удоволсвие бих ти съдействал, но за нещастие съм действително зает.

 

 

 

 

 

офф - апа, това беше за другата тема! Съжалявам!

Редактирано от Dread
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бюджетът ми е 500-600 лева (може и още малко), а искам да свиря нещо по-тежичко - рок и метъл, но може и от време на време да забивам нещо друго.

 

ПП: В сайта на Squier има още два комплекта (Stop Dreaming, Start Playing™ Set: Affinity Strat® Special with Fender Frontman Amp® 1 и Stop Dreaming, Start Playing™ Set: SE Special with Squier SP-10 Amp), но май няма да ми ги препоръчате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не пробваш и комлектите на Ibanez, Washburn, Yamaha, Peavey и т.н...?

Изобщо чете ли и слуша ли из нета или просто се чудиш с какво да занимаваш съфорумците?

Погледни раздел "Китара" и обърни внимание, че всяка втора тема пита за подобни глупости и все се оказва така, че питащият нищо не е чел и не се е интересувал никак, но пък за сметка на това иска да му дадат еднозначен отговор за това какво на него би му харесало... и всеки търси китара на която да може да свири хем рок, хем метъл, хем не знам си какво.... изобщо ако може да си купи китара която звучи всякак и става за всичко, и ако може да е 100 лв - най-добре.

 

Като пишещ от години във форума, това ми се струва ужасно досадно.

Ако мързела те пусне поне за малко, порови се назад в хилядите теми и намери твоята китара - мечта.

 

За домашно ти оставям да прочетеш каква е китарата от твоите комплекти и от какво е направена, както и да намериш няколко клипа в youtube на усилвателите, които те интересуват. Не е трудно, нали?

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.