Striker_II Публикувано Януари 2, 2009 Share Публикувано Януари 2, 2009 Здравейте... имам много тъп въпрос, но сам не мога да си обясна защо... Дилемата е следната - вчера докато свирех и всичко си беше ок спрях за около минута, като бях намалил китарата през това време и след това, като увеличих - вече нямах ниски.. та интересува ме кой е виновника - усилватела или говоритела Моля помогнете ако имате предположения... Благодаря Ви предварително; също така се извинявам ако вече е имало подобна тема... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patient Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Вкарай друга китара в усилвателя, за да разбереш дали проблема не идва преди това! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Може да е от кабела. На мен ми се е случвало заради кофти кабел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Януари 2, 2009 Автор Share Отговорено Януари 2, 2009 и с друга китара пак си е така... а досега кабела си бачкаше... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patient Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Е то всичко си бачка докато не се преебе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 ^ и като се преебе вече не е същото Най-лесно карай по метода на изключването. Пробвай усилвателя с друг говорител и/или друг усилвател с говорителя който имаш и така докато откриеш кой е проблемния елемент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlexiLaiho Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 пише се усилвателЯ и говорителЯ ... аман от селяни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 ^Голямата работа ако си селянин, лошото е ако си селяндур. А пич, случайно провери ли си еквалайзера на усилвателя дали не си му намалил ниските без да искаш ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Януари 3, 2009 Автор Share Отговорено Януари 3, 2009 от говорителЯ е... пробвах с друг усилвател на същия говорител и респективно обратното.... благодаря все пак за съветите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts