RockoBG Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 Мисловния полет на младежта, ще ме докара до самоубийство. Все по-често си повтарям, че всичко е изгубено... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 ^ Никак, ама никак не ми се искаше да пиша в тази тема, обаче ми се ще да поясня за колегата, писал над мен : да, всички "кухи" китари са акустични, НО за удобство класическата китара (с найлонови струни) се нарича класическа, а "кухата" с метални струни (уестърн) се нарича акустична.Иначе си прав, че и двете са акустични инструменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 Леле май, май всичко е загубено или пък не... Колега аз имам фактор от въпросните за 90 лв и съм доволен, при положение, че не ми е основен инструмент, струните са прилично ниско, вярна е по целия гриф (това обяче е въпрос на късмет за съжаление..) Но пък ако ще "подрънкваш" на нея върши работа. Все пак кажи какво ще свириш на нея... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 ^ Никак, ама никак не ми се искаше да пиша в тази тема, обаче ми се ще да поясня за колегата, писал над мен : да, всички "кухи" китари са акустични, НО за удобство класическата китара (с найлонови струни) се нарича класическа, а "кухата" с метални струни (уестърн) се нарича акустична.Иначе си прав, че и двете са акустични инструменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivo123 Отговорено Декември 28, 2008 Автор Share Отговорено Декември 28, 2008 (Редактирано) Току що се върнах от музикалния магазин "КАМЕРТОН" и ми дадоха една китара.Понеже както казах в по горния си пост съм нов и немога да усетя разликата в китарата,но китарата която ми дадоха ми се струваше удобна.Не съм купувал.Реших да изчакам до утре да видя китарите в ФАКТОР и чак утре ще купувам.Благодаря на всички отзовали се и тези които съм изнервил се извинявам. П.С предложиха ми 'Ибанец(з)? комплект тунер перца калъф за 182 лв.И тя ми се стори удобна,и затова не избързах. Едит:Видях,че има хора които питат каква музика ще свиря.Мисля да се уча на рок балади и хеви метъл песни които имат акустика в тях от сорта на Металика. Редактирано Декември 28, 2008 от ivo123 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0pti Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 Току що се върнах от музикалния магазин "КАМЕРТОН" и ми дадоха една китара.Понеже както казах в по горния си пост съм нов и немога да усетя разликата в китарата,но китарата която ми дадоха ми се струваше удобна.Не съм купувал.Реших да изчакам до утре да видя китарите в ФАКТОР и чак утре ще купувам.Благодаря на всички отзовали се и тези които съм изнервил се извинявам. П.С предложиха ми 'Ибанец(з)? комплект тунер перца калъф за 182 лв.И тя ми се стори удобна,и затова не избързах. Едит:Видях,че има хора които питат каква музика ще свиря.Мисля да се уча на рок балади и хеви метъл песни които имат акустика в тях от сорта на Металика. Бате, за музиката която казваш, че ще свириш според мен този стартов комплект на Ibanez е идеален, а и щом си начинаещ според мен метални струни ще са много по добре ( е малко повечко ще те болят пръстите отначало ама ще свикнеш ). Айде успех с покупката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 За музиката, която си посочил, ти трябва уестърн китара (като Ibanez който са ти предложили), с 3/4 гриф и метални струни. Ако искаш класическа музика и по - мек звук - тогава ти трябва класическа китара с найлонови струни и 4/4 гриф. Щом ти е удобна и ти харесва и искаш рок и метъл балади - мисля, че изборът е ясен Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts