Jump to content
Българският форум за музиканти

House Of The Rising Sun...


yellow nEuphoria

Recommended Posts

Здравейте лъвове, леопарди и леопардици! :icon_shithappens:

Днес слушах тази песен и си изнамерих едно миди, леко го бутнах.. и си смесих доволно в cubase. Ами ето го линка 4shared

То не е точно кавър, защото е инструментал, ако някой изкара един семпъл през устата си и го запише, ще ми е интересно как ще звучи с глас... Дано ви хареса

Приятно слушане!

Редактирано от yellow nEuphoria
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми тя е толкоз скучна, че... какви коментари очакваш? :)

 

Но все пак ето нещо от мен: първия път Фа-то на хамонда звучи фалшиво. Или поне много гадно, но може да е някаква 11-ка с 13-ка полуприповдигната... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

yellow nEuphoria,

След Final Countdown ти пусна още не знам колко неща, които на мен ми стоят като упражнения или като някоя от тия демо сесии, дето си вървят със софтуера и апаратурата и ми звучат УЧЕБНО и МАШИННО.

Обърни си внимание и върху подбора на парчетата - сега остава Jingle Bells и Silent Night да пуснеш - да пляскаме с ръчички и да тропкаме с краченца!

Все имам чувството, че можеш повече, отколкото показваш! Повече търпение прояви, намери си по-предизвикателно парче, поработи над него - да чуем поне няколко фрази твое мислене и звучене - и смислените отзиви няма да те подминат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро очаквам да запиша някоя песен, но с истински инструменти, китари барабани и т.н. но не ми идва на ум... Пък и няма вокалист, ти ако си навита на нещо кажи някой яко парче, със яки китари акустични, електрически...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:recourse:

^ Преди време се уговаряхме с Lord of Darkness (Дилян) да направим Walk in the Shadows на Queensrÿche (за пръв път научих за тази група от него и страшно се изкефих, парчето е просто експлозив!) Той беше направил едно демо донякъде и му оставаха китарите. Аз му драснах едни пробни вокали и се разбрахме за окончателния вариант да му ги пратя, да ги смеси. Ама той така и не довърши демото, ни пък прати китарите. Може с нещо друго да е зает. Според мен има изглед да стане много прилично кавърче, а и не виждам защо работа, свършена до средата, трябва да се зареже.

Нали и двамата сте от Варна? Вижте се, ако искаш, и решете дали става или не.

Извинявам се, че обърнах темата на чат, ама нарочно не го пиша в ЛС, а във форума, като се надявам да подходите сериозно...

 

П.П. И махни тази бълха, че ми лази по монитора! :):hysterical:

Редактирано от Angelina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз ще записвам с един китарист тука, не се изявява във форума, примерно той иска да запишем на ZZ Top - Gimme All Your Lovin, ако си навита да запишеш вокала, ще стане яко..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.