NoSoul Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Тва последното не го загрях.... как..... "работи"? Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 така като ги гледам тия дърти педали си мисля...-представяте ли си на тия хора тогава, колко им се е свирело, та са тръгнали да майсторят такива екзотики Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 хахахаха,тези последните "артефакти"са на Рамзес Незнамкойси Цитирай
search and find water Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Хмм здравейте всички! аз съм нещо като опит за барабанист от Пловдив и искам да поздравя всички ви за страхотния форум! до сега винаги е имало някви отчаяни опити ама никога нищо свястно и изобщоооо тъпа работа! Все пак предпочитам стандартния единичен педал, защото с двойния ти трябват още куп джунджурии като например имаше едно такова лостче за фуса, което ти спестява свистенето като си с двоен педал, струваше към 30 долара и ефекта му е че е с няква странна пружина и когато го удариш отгоре вдига чинела на фуса и можеш спокойно да бачкаш с кардана и с фус от дясно или направо на десния чинел. при повторен удар възвръща първоначалната позиция на фуса - много добра играчка, но както казах съм привържаник на единичните педали, освен разбира се ако не е наложителен някакъв омазващ ефект Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 има и педали които използват анти полярни магнити вместо пружина, който го интересува да си потърси в нета Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Те тоа те дзвер ми го подари "даскала" миналата година...Прилича малко на уред за средновековно мъчение ама иначе си се свири с него... Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Як си е педала Искам да го пробвам Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 ^ Хмм....тва май не е лошо........ама аз си предпочитам Pearl Eliminator Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Ей т'ва последното ме разби от всякаде Цитирай
YtseJam Отговорено Март 12, 2007 Автор Отговорено Март 12, 2007 Ъпгрейд на снимката от първа страница, щото пътят към нея вече е различен: Цитирай
pantommind Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Ето до какви върхове достига понякога човешката мисъл: Цитирай
Recommended Posts