Angry Samoan Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 PYROmania - "Ignored" и "Nothing,Тъмно - "Тъмно",Analgin - RE-nalgin Напълно съм съгласен. Мисля че и трите са записвани на едно място - в с студиото на НДК. Иначе към това може да се прибави и последния албум на Ахат, както и старите неща на ФСБ за времето си са звучали добре. А тия "Те" или каквито са там и т.н може би не звучат лошо откъм звук, но kaто музика sucks... Цитирай
assoass Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 според мен групите с най-хубав звук в бг са GRAVITY CO,TE,AHEAD, определено и deep zone projekt-много фънки... Цитирай
circles Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 albuma na skre4 naistina zvu4i zdravo Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Ставаше дума за продукция, а не за това дали ТЕ са наведени или не, щото всички знаем, че са и че го приемат с удоволствие. Аз лично обаче не харесвам студийния им звук, защото е прекалено синтетичен, няма го истинското. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Long live Subtierra!!! Who exist no longer Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 едноименният албум на ер малък !!! Още ме размазва въпреки годините които са минали и несъмнено старата техника с която е писани т.н. и т.н. От по новите неща хмммм... Гравити Ко - бяха обявени за отркиетие, но знам ли лично на мен не ми допада особено саунда им... Може би Белослава нещата като продукция и разботите в Блек Пепърс - лонг лив Мага Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Съгласявам се с Феникса. Субтиера като звук и музика бяха нещо наистина уникално. Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 едноименният албум на ер малък !!!Още ме размазва въпреки годините които са минали и несъмнено старата техника с която е писани т.н. и т.н. Иййййййййййй-вярно бе! ! ! И "Лично" също е утрепващ албум! ! ! Цитирай
boogerman Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Иййййййййййй-вярно бе! ! ! И "Лично" също е утрепващ албум! ! ! : Супер албумче е ... Верно... и като звук и като идеики. "Автобоиграфия" и онази баладката (забравих и името ) А и Любо Малковски е голям маниак... кефи ме Цитирай
thurston Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 вендета имат хубав метъл звук. Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 вендета имат хубав метъл звук. и много яки рифове, бая твърди Цитирай
TONY Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Слушали ли сте внимателно и от оригинален диск първият албум на SLANG? Ето това е качествен запис. Новият го слушах само порадиотои не мога да дам правилна преценка. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Слушали ли сте внимателно и от оригинален диск първият албум на SLANG?Ето това е качествен запис. Новият го слушах само порадиотои не мога да дам правилна преценка. аз съм го слушал повече от внимателно заради ммм ... ред емоции и т.н. които ми носят песните им от този албум. Нещото което им куца според мен е звука на барабаните и тук там акустичните китари... Нещо все ми липсва за да кажа това е АЛБУМЪТ ! Иначе страшно ги "намразих" за позата партер която заеха преди 3-4-5 години когато клекнаха на СДС и по концертите си пяха... Синьо с текст - синьо небе, гласувай за СДС...отврат !!! Да принизиш музиката си и текстовете които са другата силна част до това да пропагандираш някаква партия... (сори за офтопика, но още съм дълбоко възмУтен, Огорчен и обидЕн ) Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Слушали ли сте внимателно и от оригинален диск първият албум на SLANG?Ето това е качествен запис. Новият го слушах само порадиотои не мога да дам правилна преценка. аз съм го слушал повече от внимателно заради ммм ... ред емоции и т.н. които ми носят песните им от този албум. Нещото което им куца според мен е звука на барабаните и тук там акустичните китари... Нещо все ми липсва за да кажа това е АЛБУМЪТ ! Иначе страшно ги "намразих" за позата партер която заеха преди 3-4-5 години когато клекнаха на СДС и по концертите си пяха... Синьо с текст - синьо небе, гласувай за СДС...отврат !!! Да принизиш музиката си и текстовете които са другата силна част до това да пропагандираш някаква партия... (сори за офтопика, но още съм дълбоко възмУтен, Огорчен и обидЕн ) А, не се шашкай! Те на промоцията на Карнобатска вместо "Ти-ши-наа" (познай на кое парче ) пяха "Карно-бат-скааа"... Така че за какво си говорим! Иначе аз гласувам с 2 ръце за китариста им - най-накрая някой от по-известните, който да знае какво да прави с инструмента си! Ама стила им дайте да не го коментираме тук, че ще стане мазало... Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Колкото до първия Ер Малък, класиката, записана по онова време в Първо Студио от Тошо Лечев винаги ще си остане класика. Звукът е перфектен за времето си и за този стил музика. Аз мисля, че едноименният албум на Ер малък, който наистина бе много добър, бе записан навремето (1992 ако не се лъжа) в Първо студио на НДК, а не в телевизията при Лечев. Иначе вторият им албум, който май се оказа доста слаб, е записван в студиото на Лечев. В НДК са записвани още "Леле како" на Контрол, Тъмно и един от албумите на Pyromania, като всички според мен за времето си се числят към най-качествените продукции на BG-Rock. P.S.Между другото някой има ли представа какво стана с тези Ер Малък? Цитирай
Recommended Posts