SoCoLd Публикувано Декември 25, 2008 Публикувано Декември 25, 2008 Значи утре възнамерявам да се метна до Пловдив за да си закупя китара,но нямам представа къде има магазини в който продават китари Проверих все пак в чичо google обаче не мога да открия свястна информация за местоположението им... Така че молбата ми е ако може да ми предоставите адресите им. Цитирай
Greenleaf Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Здравей! Не съм от Пловдив, но знам за един магазин, понеже преди време търсих в Гуугъл за муз. магазини. Ето линк Цитирай
soloman Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Значи утре възнамерявам да се метна до Пловдив за да си закупя китара,но нямам представа къде има магазини в който продават китари Проверих все пак в чичо google обаче не мога да открия свястна информация за местоположението им... Така че молбата ми е ако може да ми предоставите адресите им. Come to Sofia.Тука са повече Цитирай
BWC Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Аз утре ще сам в Плд и ако искаш мога да те заведа до xxxx филхармонията и Динакорда , тъкмо и аз исках да пробвам това онва . Цитирай
JACKASS Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Здр Ако не държиш да е нова , можеш да разгледаш някое от магазинчетата за инструменти 2ра ръка.Сещам се за едно на Иван Вазов което е съвсем близо до xxxx.Пада се някъде 50 - 100 метра след библиотека Иван Вазов (ако тръгнеш в посока от края на булеварда към Централна Гара (вървиш и по десния тротоар).Бих го описал като..изба оО..поне помещението е долу , виждат се 1-2 китарки през прозореца и някой друг Marshall.Иначе доколкото чух - понякога има добри попадения на стока , било то ампове или китари. Ако все пак решиш , че искаш да е новичка , магазините са почти в една зона.Можеш съвсем спокойно да ги обиколиш , ако имаш търпение.В момента се сещам за xxxx и този в филхармонията (на Веселин Койчев) - двата са много близо един до друг Снимка ;о.Има един магазин на джумаята , на който дори не му знам името и още 1-2 в Стария град. Ако има кой пък да те разходи из всичките магазин - цена няма xD. Извинявам се за трудното обяснение на местонахождението на първия споменат от мен магазин..трудно е !Но пък компенсирам с другите два на картата :Д Успех и дано си намериш нещо което да ти харесва като качество и цена (трудно/невъзможно/рядко се случва/късмет , не се сетих за подходяща дума). Поздрави Цитирай
Recommended Posts