drumvarna Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Dog Boots-Virgil Donati Alien Hip-Hop-Virgil Donati No Excuse-Alice in Chains Two Princes-Spin Doctors So Much To Say-Dave Matthwes Band Цитирай
bi4o Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) No Excuse-Alice in Chains много са яки барабанчетата там... и моля ви се, бе хора, пише се No ExcuseS...паля се толкова, защото Chains ми е една от най-любимите групи, нищо лично иначе...ае со здраве! Редактирано Август 22, 2006 от bi4o Цитирай
KAIL Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Megadeth - Symphonies Of Destruction Megadeth - Hangar 18 Slayer - Dead Skin Mask Kreator - Violent Revolution Running Wild - Treasure Island За тези се сещам на прима виста, но има още десетки, десетки... Цитирай
Mozart Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Парче: Защото: Kashmir- Led Zeppelin. Много палки и чинели отидоха в това парче! Livin` On The Edge- Aerosmith. Виж по-горе Paranoid Android- Radiohead. Детска мечта! Така и не се намери банда да се навие да го изсвирим! Poor Tom- Led Zeppelin. Чудесно упражнение! Още не го мога и затова ми е интересно Red-King Crimson. Това е едно парче в което ако барабаниста не влезе навреме, става голяма веселба :twisted: Ето и едно парче което ненавиждам да свиря: Everything About You- Ugly Kid Joe. Свирил съм го толкова пъти, колкото трансистори се съдържат в процесорите произведени до 2006 г.... септември Цитирай
NeonGod Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 ами 1-Anthrax-Medusa 2-Testament-Low 3-Slayer-Seasons In The Abyss 4-Kreator-Willing Spirit 5-Godsmack-Straight Out Line тва са хавите Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 ами 1-Anthrax-Medusa 2-Testament-Low 3-Slayer-Seasons In The Abyss 4-Kreator-Willing Spirit 5-Godsmack-Straight Out Line тва са хавите все любими парчета.... свирите Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Топ 5: 1.Dream Theater-Fatal Tragedy 2.Dream Theater-As I Am 3.Dream Theater-The Dance Of Eternity 4.Slipknot-Before I Forget 5.Slipknot-People=Shit и още мноооооого други,но тези много ме кефят и сега свиря основно тях. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 интересна селекция...браво Цитирай
Egon Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Браво пич, сериозна работа. Технически говоря. Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Мерси на EX-FLAMES и Egon Обикновенно,като някой ме попита какво свиря,и аз като му изброя някои от гореспоменатите песни,реакциите са от рода на:"Не си ли малък за такива произведения!?"Благодаря за положителния ви коментар Цитирай
Egon Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Да перефразирам тоя ръб Сточиков - не ма малки и големи, има можещи и неможещи...така че действай Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 "новия" Топ 5 е: Motorhead - Ace Of Spades( Megadeth - Symphony Of Destruction;) Venom - Black Metal Pantera - Revolution Is My Name:think: Slayer - Seasons In The Abyss :wall: :wall: :wall: като последните две са още в стадий на разучаване Цитирай
sandukan Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Pantera - Revolution Is My Name кърти от секаде каде и да го погледнеш :Д Мойто топ 5 най-свирено е нещо от този род. 1)Metallica - Master Of Puppets 2)Metallica - Seek And Destroy (Сакам Да Строим) 3)Eagle Eye Chery - Save Tonight 4)The Cremberies - Zombie 5)Guns n Roses - Knockin' On Heavens Door Ама да поясня, че тия песни не са ми любимите просто тях съм свирил най-много! Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Преди "бичихме" Mastre of Puppets до припадък,но както всяко хубаво нещо омръзва,така се получи и при Master-a,после направихме един микс(медли или там както се нарича )на Metallica- Until it sleeps/Breadfan/Wherewer I My Roam,и смея да твърдя че се получиха зверски ама и то май потъна в забвение :wall: :wall: Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 ето един топ 5 1-Conception-Roll Of Fire 2-Savatage-Gutte Ballet 3-B.Dickinson-The Tower 4-Megadeth-The Scorpion 5-Machine Head-All In Your Head та тва е във момвнта кадето се мъча кат грешен дявол да вадя.само 5 е мног окофти и направо ми зема здравето.а тва не са парчета кадето ги свиря със група. Цитирай
Recommended Posts