Jump to content
Българският форум за музиканти

sandukan

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sandukan

  • Рожден ден 04/05/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

Contact Methods

  • Website URL
    http://methtical.data.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София
  • Interests
    Барабани, музика, от части ПеЦе-та и там още некви работки тип женички и биричка

sandukan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Pantera - Revolution Is My Name кърти от секаде каде и да го погледнеш :Д Мойто топ 5 най-свирено е нещо от този род. 1)Metallica - Master Of Puppets 2)Metallica - Seek And Destroy (Сакам Да Строим) 3)Eagle Eye Chery - Save Tonight 4)The Cremberies - Zombie 5)Guns n Roses - Knockin' On Heavens Door Ама да поясня, че тия песни не са ми любимите просто тях съм свирил най-много!
  2. sandukan

    Photos

    Sad But True А наздраве хлъц
  3. Стига бре ти па, за кви пънкари говориш??? Тва пънка ми е непонятно хахах )) Не съм особено идеен у тупанджииството колкото изглеждам. Новаче съм стабилно Записи не се намират евентуално като се мине време, че пуснем некое ако се направи до тогава по репетициите EDIT: Аа от София съм.
  4. sandukan

    Photos

    Ай да се покажа и аз на бел свет да видите що за ръБ съм Така като свиря а пък на следващата снимка в по-нормални обстоятелства http://store3.data.bg/methtical/My%20Pictures/P1010742.JPG
  5. Аз също бая съм се чудил по тоя въпрс. Накрая стигам до такъв извод, че да свириш с група е страхотно, но в един момент развитието ти като барабанист би се спънало. Може би малко курсове и самоподготовка успоредно със свирня с банди е най-добрия начин да станеш добър. Моя личен опит го доказва понеже барабани нямам вкъщи и когато свиря то е само на репетиции с групата ми мога смело да кажа, че има неща които съм чувал по разни песнички и искам да направя, но част от техниката куца и се мъча по най-кривите начини за да го направя пък ако ходех на курсове може би нямаше да го мисля и да се мъча толкова. Е секи има правото да избира как да се подготвя и да свири разбира се.
  6. Добре дошъл и от новобранката "сандукан" Страхотно представяне си направил в темата. Поздрави! Успех с начинанията и все повече изпълнени мечти!
  7. Здрасти батенце. Мерси за пожеланието! Офф Междо другото с теб се знаем ти ми обясняваше каде се намира репетиционната на Пламен PJ Sound у сладур.ком сме писали )) Е вероятно е и да се бъркам разбира се извини ме ако е така.
  8. Здравейте приятели. От скоро съм регистриран, но от сравнително по-дълго чета форума. Ще ползвам примерната форма за да ви кажа нещо за себе си. Та.... Никнейма ми е сандукан На 20 години съм Завършил съм средно образование техникумче Мойто инструментче са барабаните, но силно казано е мой инструмент по-скоро е на репетиционните Предпоичитаният музикален стил за мен е пауър метала както и от части хард рока Вдъхновител...хмм ми като секи който е тръгнал от някъде и както повечето хора от Металика :/ О нереализирани проекти колко искаш Страничните ми интереси са ПеЦе-тата домашното ХиФи озвучаване За себе си накратко: Свиря от година, изцяло самоук съм сичко което правя с барабаните и което мога се базира на желанието ми. Смятам, че съм стигнал границата на началния етап в който липсата на барабните вече се усеща, но на този етап не се очертава да си имам собствени такива Това ще да е за мен. Чао чао
  9. Здравейте. И аз търся бектракс без барабанките на групи като Лабиринт и Хелоуин. Бих бил много благодарен ако ме светнете с едно линкче Благодаря Ви предварително. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.