I`m a believer Публикувано Септември 8, 2005 Публикувано Септември 8, 2005 Пичове и девойки МНОГО МИ Е ВАЖНО, да си намеря синг беци БЪРЗО!!!!- ПОПУЛЯРНИ ПЕСНИ МОДЕРНИ И РЕТРО. За сега съм намерил sorry seems to be the hardest word (Elton John), You are the one that I want (Grease), Feel (robbie williams), Трябват ми мн спешно и трябва да ги докарам 10, ама не мидита моля ви ПОМАГАЙТЕ Цитирай
Caruso Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Пичове и девойки МНОГО МИ Е ВАЖНО, да си намеря синг беци БЪРЗО!!!!- ПОПУЛЯРНИ ПЕСНИ МОДЕРНИ И РЕТРО. За сега съм намерил sorry seems to be the hardest word (Elton John), You are the one that I want (Grease), Feel (robbie williams), Трябват ми мн спешно и трябва да ги докарам 10, ама не мидита моля ви ПОМАГАЙТЕ е кво им е на мидитата па ти Цитирай
Leclerc Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 (Редактирано) Ъ...синг беци... :think: Кво е туй Редактирано Септември 11, 2005 от Leclerc Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Сингбеци можеш да потърсиш в eMule или в KazAa. Ако там не намериш нищо - единствения вариант е да кандардисаш някой съфорумец да ти ги направи, но ще трябва да му шарнеш някой лев, щото тва не е хич проста работа. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Ъ...синг беци... :think: Кво е туй Сингбек (Singback) е дадено парче, миксирано без основния вокал. Ползва се основно в кръчмите и по конкурсите за певци, щото не винаги има кой да им дрънчи изотзаде и затова си пускат сингбека на диск и си пеят върху него. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 (Редактирано) ...Ползва се основно в кръчмите ... А наздраве ...Не мога да разбера защо и в най-сериозната тема, все на пиянство и на кръчми ни избива Редактирано Ноември 9, 2005 от CorvusCorax Цитирай
jordanil Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 (Редактирано) http://www.bgmidi.hit.bg Редактирано Ноември 20, 2005 от jordanil Цитирай
Recommended Posts