milcho Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 (Редактирано) Хора, имам проблем. При вдишване от втори отвор много трудно изкарвам звуки и дори да изкарам не е постоянен. Отворих хармониката пробвах да изкривя пластината за вдишване на втори отвор много внимателно с лист хартия и да я отворя малко , но не помогна. Случайно да имате идея на какво може да се дължи? Наистина е много трудно да "бендваш" на втора и трета дупка. Иска се техника, която се получаво от формата на устата...Опитай с "ИОУ" като езикът се гълта навътре. Аз се мъчих няколко месеца докато изкарам този блусарски тон. Накрая успях. Желая ти и на теб същото. Редактирано Февруари 27, 2009 от milcho 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 тука е обяснено явно предния ми пост е приет като сарказъм. Прочее ето линк за ремонт, но първо се убеди, че има нужда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMX Отговорено Март 6, 2009 Share Отговорено Март 6, 2009 Като за начинаещ каква тоналност е добре да ми е хармониката ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheTrooper Отговорено Април 5, 2009 Share Отговорено Април 5, 2009 Здравейте! Някой дали ще може да ми обясни каква е разликата м-у cross harp и straight harp и как се свири и въобще какво представляват. Благодаря предврително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юни 9, 2009 Share Отговорено Юни 9, 2009 Cross harp е втора позиция (G за C-хармоника), а straight harp е първа (С за С-хармоника). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rogerdal Отговорено Декември 10, 2010 Share Отговорено Декември 10, 2010 Абе я някой по опитен да ми пише на скайп yalokin6 че имам някои въпроси . Много ще съм ви благодарен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts