HunterMaster Публикувано Декември 20, 2008 Публикувано Декември 20, 2008 Здравейте, нов съм и във форума и във инструмента китара.Преминавам към въпроса: Като за въведение искам да кажа, че от малък(сега съм на 16) много съм харесвал хеви метъл музиката и всичко около нея.И така за рождения ми ден нашите ми взеха акустична китара,избирана е от професионалист, а друг човек, който също разбира каза, че е много добра(аз нищо не разбирам).Та въпроса ми е ако си намеря учител в тази музикална сфера,може ли да започна учението със акустична или ми трябва електрическа китара? Моля някои да отговори и извинете ме ако пиша в грешния раздел. Цитирай
lolvsxd Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Можеш,разбира се.Даже според някои е по-хубаво да се почне първо на акустична и след това да се премине на електрическа . Цитирай
HunterMaster Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Можеш,разбира се.Даже според някои е по-хубаво да се почне първо на акустична и след това да се премине на електрическа . Много ти благодаря!!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Нямаш грижи, важното е да тренираш и да се кефиш! Много от нас са започнали с кухарки, защото когато започвахме електричките бяха много по-трудно достъпни. Успех! Цитирай
Recommended Posts