vovcho Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Като си нямат какво да прават хората Мисля че и Ангъс Янг не го видях ама кво да се праи. А бе WHO CARES и туй то!
metalmaniak Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Alexi Laiho u John Petrucci не ги видях нещо...смешна работа.. Абе аз и Ингви не го забелязах...ама той е левак БАЯ :violin:
The_Boss Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Az vikam nie da zemem da si napravim edna klasacia. 100% shte izleze po dostoverna
Bassko Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Az vikam nie da zemem da si napravim edna klasacia. 100% shte izleze po dostoverna Туй то!.......... и още..... и най-накрая :guitar: ей т'ва е полезно!
jFog Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Жив ташак си е т'ва... леле мале жив бях да видя такова нещо....нищо подобно е това...резил
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Ми аре наистина да напраим една истинска класация... верно, ще е субективна, но можем да направим далеч по-добре... лично аз предлагам първо да номинираме няколко десетки китаристи и след това да подреждаме... искате ли
Steve_Vai Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 може бе! ама сериозна или 1вите 20 номинирани да са измежду нас?!
Angry Samoan Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Забележете:12 Kurt Cobain of Nirvana 16 Johnny Ramone of the Ramones 17 Jack White of the White Stripes Каво имате против тези хора?!! Те са музиканти с голям принос в съвременния рок, чиято музика ще се помни много повече от тази на разните "виртуозни" 80's metal-изцепки и Hair Crimes като Yngwie Malmsteen . От друга страна кakво искаш от списание, което слага на корицата си Britney, Destiny's Child и др. подобни ?! :green: Аз съм съгласен че Jimmi Hendrix е абсолютен номер едно оттам нататък обаче всичко е много субективно. Например защо Tom Morello от RATM е преди Mark Knopfler от Dire Straits - това означава ли че единият е по-добър от другият, след като те свирят в напълно различни стилове. :think: 96 Angus Young of AC/DC :wow: Явно критерий е бил приносът към музиката, а не техниката на свирене, затова много "китарни виртуози" тип Steve Vai и Yngwie Malmsteen, са отпаднали (те и без това са малко демодирани изпълнители от 80-те),а Kurt Cobain и Jack White заемат такава позиция. Добре е че поне са се сетили за Greg Ginn of Black Flag , който е един от любимите ми китаристи и Fred "Sonic" Smith, Wayne Kramer of the MC5, които имат голямa заслуга за развитето на Punk&Alternative Music.
antonium Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 да! и изобщо къв е смисъла от тия класации всичко е толкова субективно. аз например не харесвам китаристите-спортисти. явно и тези които са правили клацацията не ги харесват пък и какъв е бил критерия при оценяването? класацията изобщо не е гавра, просто е субективна. и какво значи да си добър музикант? да свириш бързо ли? добрия барабанист едва ли свири така, че все едно си изсипал чувал с картофи на земята.
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Каво имате против тези хора?!! Те са музиканти с голям принос в съвременния рок, чиято музика ще се помни много повече от тази на разните "виртуозни" 80's metal-изцепки и Hair Crimes като Yngwie Malmsteen . ??? Когато станеш 1/10 добър колкото Малмстийн, пак го наричай изцепка А иначе съм съгласен с мястото на Кубейн, защото той е уникален по свой си начин...
musicman Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Трябва да се има в предвид как е направена тази калсация защото това е много важно Нали знаете колко сунективно се правят чартовете по музикалниет телевизии? А Българския топ 100 ? А песен на века ? Понеже съм сигурен, че някой ще ме критикува за "Песен на века" искам да поясня, че нямам нищо против призьотите... погледнете групите от 10 място нагоре. Имам чувството, че и с тази класация нещата са така... Иначе ако Кобейн е на 12-то нясто - то аз мога да вляза в призовата тройка Това е някаква нагласена глупост според мен. Да не говорим, че не виждам Бетенкорт вътре????
antonium Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Каво имате против тези хора?!! Те са музиканти с голям принос в съвременния рок, чиято музика ще се помни много повече от тази на разните "виртуозни" 80's metal-изцепки и Hair Crimes като Yngwie Malmsteen . ??? Когато станеш 1/10 добър колкото Малмстийн, пак го наричай изцепка А иначе съм съгласен с мястото на Кубейн, защото той е уникален по свой си начин... off// малмстийн колко е добър, че да сметна 1/10? ако е добър 50, значи аз трее да съм добър 5 за да имам правото да си казвам мнението? не мисля че си прав
Angry Samoan Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Kой е този Бетенкорт? Да не би да имаш предвис latin-lover-a Nuno Bettencourt от pop-metal групата Extreme от началото на 90-те? Абе те не бяха лоша група, но чак пък толкова. Oт този стил музика предпочитам Eddie Van Halen. А иначе musicman, по отношение на Kurt Cobain не ти липсва самочувствие, все пак това е човекът, който създаде най-ярката група на 90-те, която според всички хора разбиращи от музика се нарежда сред най- великите групи в съвремнната Rock-музика въобще, заедно с Beatles ,Rolling Stones, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath, Jimmi Hendrix и мн.др. Ако аз имах и 1% от неговия талант бих бил безкрайно щастлив
musicman Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 лелееее... как говориш за Бетенкорт :stop: да знаеш, че не си прав отивам да пия успокоителни А за Кобейн - само виж какво си написал. Няма нито една дума за китарните му способности. Все пак анкетата е за най-добрите китаристи а не най-успелите хора, най-продаващите групи, най-добрите по характер и т.н.
Recommended Posts