AccesS Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 DEATH TO GUITAR PLAYERS !!!!!!!!!!!! :wall: :wall: :wall: :wall: Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 а бе Бояне,батка... някои хора си мислят че колкото по-дълги постове пускат,толкова са по-смислени..еех,да ама не!и кво,техниката няма значение за музиката,така ли?и то за барабанист????ти явно си фен на soul и gospel...bless you тва за крайниците си е чисто заяждане,има много по-важни и готини неща в неговото свирене,които ти явно просто не можеш да разбереш и докога питам аз,некви разбрали-недоразбрали китаристи ще обясняват за някои от най-великите съвременни барабанисти че всъщност не са толкова чак добри..абе аре стегнете се бе :think: Катско, като казваш "някои хора" имаш предвид мен, нали? Защо го казваш така? Ти дори започваш поста с обръщение към мен. Казвай нещата в прав текст. Аз мисля,че темата "Манчини " е приключена. На тези, които са разбрали - наздраве! на останалите : да , аз предпочитам госпъл и соул !!! Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 DEATH TO GUITAR PLAYERS !!!!!!!!!!!! Е айде ся,чак пък толкоз... @Bo Yan,човече безумен си с тези изказвания,Майк наистина е един от най яките грууваджий,които аз лично съм слушал и гледал на живо. :think: Цитирай
t-rex Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Рокси е дива кучка, ше я изям, много е сладка, целите Виксън са много сладки,... бяха, де... нали гледахте bands reunited по VH1...тежката дума на времето... Иначе се сещам за още един смешник с безумен сет : Майк Манчини... Сега СтивВаистите ще ме линчуват да със стив вай концерта в софия беше смешно. но ако не си слушал последния албум на EXTREME-WAITING FOR THE PUNCHLINE намери си го и ще си промениш мнението. щото там е яко свирене да знаеш. Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Ето и по-нормална снимка на най-актуалния комплект на Тери Бозио: Вече е почнало да прилича на някаква изродска статуя на Гигер, еби му меч... Цитирай
Queroth Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 толкова е красиво че чак грознее да ти кажа Цитирай
adXok Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Неба лабаво при Боцката... само може да сучем и да благоговеем! Ама за да съм в тон с китариста Bo Yan, ще кажа: Terry Bozzio - танкист! Боцката май от догодина ше се намира в центъра на една сфера от барабаночинели!? Цитирай
AccesS Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Грандомания... наистина грознее, но какво пък .. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Чак ми е неудобно, че приехте насериозно това death to guitar players !!!! Цитирай
Egon Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Добре де, аз съвсем сериозно да попитам - нужно ли е това? Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Някой май не е слушал соловите албуми на Тери Бозио. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Аз съвсем пристрастно ще попитам : Защо не си вземе един ксилофон ?! Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Щото барабаните имат по-готин тон от ксилофона. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Drawing The Circle на мен ми е любимият...А вашият? Цитирай
Recommended Posts