KING4o_kardana Публикувано Декември 11, 2008 Публикувано Декември 11, 2008 Мисля 4е е краино време да споделя ли4ния ми проект с вас ! наи -новата песен се казва "Sphere Of The Universe " ПОЗДРАВ ЗА ВСИ4КИ ВАС ! http://myspace.com/king4otheothersideofmine Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 14, 2008 Автор Отговорено Декември 14, 2008 никои дори не си направи труда да сподели не6то....ебаси . Цитирай
ultramega Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 (Редактирано) ами ок аз го слушах и да ти кажа тоя орган ли е к'о е не знам а, ме умори , от начлото, та чак до края... Не знам какъв софтур ползваш, не звучи много приятно. Барабаните много изкуствени.. а гледам, аватара ти е с барабани... та и ника ти е" кардана" Нищо лично и с най добри пожелания за развитие нататък и нека вдъхновението, не те оставя Редактирано Декември 14, 2008 от ultramega Цитирай
silent55 Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Through The Depths of My Soul e много успокояващо Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 ами ок аз го слушах и да ти кажа тоя орган ли е к'о е не знам а, ме умори , от начлото, та чак до края... Не знам какъв софтур ползваш, не звучи много приятно. Барабаните много изкуствени.. а гледам, аватара ти е с барабани... та и ника ти е" кардана" Нищо лично и с най добри пожелания за развитие нататък и нека вдъхновението, не те оставя [/quot вси4ко е правено на програма и така съм искал да звъ4ат вси4ки звуци ...а тва с" органа"има много мелодия ..просто исках да ви представа проекта ...тои е труден за разбиране ..за тва пове4ето не усе6та6 самия замисъл и емоция в не6тата ...всяко пар4е е силно повлияно от ...всъ6тност не е орган ама няколко насъбрани инструмента с ефекти ..но ни6то де ..благодаря за труда 4е поне си написал не6то ... Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 едстава проекта ...тои е труден за разбиране ..за тва пове4ето не усе6та6 самия замисъл и емоция в не6тата ...всяко пар4е е силно повлияно от ...всъ6тност не е орган ама няколко насъбрани инструмента с ефекти ..но ни6то де тои е труден за разбиране.... много труден... не усе6там самия замисъл и емоция в не6тата но ни6то де Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 едстава проекта ...тои е труден за разбиране ..за тва пове4ето не усе6та6 самия замисъл и емоция в не6тата ...всяко пар4е е силно повлияно от ...всъ6тност не е орган ама няколко насъбрани инструмента с ефекти ..но ни6то де тои е труден за разбиране.... много труден... не усе6там самия замисъл и емоция в не6тата но ни6то де Бахуре, не така, ще убиеш емоционалната му душа. Да не мислиш, че е лесно да си неразбран? Цитирай
Heartman Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Без да се обиждаш,ама разбиорам че намерението ти е да звучи даркуейв,но на мен ми звучеше много фолк с тоя ритъм на барабаните и не хващам идеята на замотаните клавири. Не знам какво искаш да внушава като го слушаш,но другите неща по-имат някакъв замисъл.Поне правиш нещо което е похвално и знам че като свириш на барабани не свириш такива неща. Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Без да се обиждаш,ама разбиорам че намерението ти е да звучи даркуейв,но на мен ми звучеше много фолк с тоя ритъм на барабаните и не хващам идеята на замотаните клавири. Не знам какво искаш да внушава като го слушаш,но другите неща по-имат някакъв замисъл.Поне правиш нещо което е похвално и знам че като свириш на барабани не свириш такива неща. нито е даркуеив ,нито е фолк...и пар4ето не е само едно .. Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 едстава проекта ...тои е труден за разбиране ..за тва пове4ето не усе6та6 самия замисъл и емоция в не6тата ...всяко пар4е е силно повлияно от ...всъ6тност не е орган ама няколко насъбрани инструмента с ефекти ..но ни6то де тои е труден за разбиране.... много труден... не усе6там самия замисъл и емоция в не6тата но ни6то де еми усети ги ,аз не сум виновен . Цитирай
DeaMortis Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 За цветните души е трудно да живеят в цветен свят... само това ще кажа... Твоята музика за краткото време, в което съм се докосвала до нея, ми е давала толкова много сила и толкова много спокойствие. Един ден ще бъдеш велик. Сигурна съм в това Цитирай
Recommended Posts