Quiet Публикувано Декември 9, 2008 Публикувано Декември 9, 2008 Здравейте! Искам да попитам как става точно поръчването от Music Store Professioanal Цитирай
Valserp Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Цъкаш на това, което искаш, пращаш го в "Количката"; когато си си наизбрал достатъчно неща влизаш в "Количката", нагласяш количествата(ако случайно искаш повече от 1 от някой артикул), цъкаш checkout, въвеждаш информацията си и избираш начин на плащане. Коя част точно те мъчи? Цитирай
Quiet Отговорено Декември 9, 2008 Автор Отговорено Декември 9, 2008 (Редактирано) Цъкаш на това, което искаш, пращаш го в "Количката"; когато си си наизбрал достатъчно неща влизаш в "Количката", нагласяш количествата(ако случайно искаш повече от 1 от някой артикул), цъкаш checkout, въвеждаш информацията си и избираш начин на плащане. Коя част точно те мъчи? Ами попринцип това го разбрах,но на имейла ми писаха,че не било препоръчително да поръчвам нищо от сайта докато бил в конструкция. Искат ми пощенски код. Ок. Но не съм сигурен дали ще стане нещо. Избрал съм си Cash on delivary . Ти поръчвал ли си оттам? Попринцип съм чувал,че може и на български да ми отговорят. Редактирано Декември 9, 2008 от Quiet Цитирай
npokonu Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Пиши на export-es@musicstore.de, може и на български, жената отсреща е Мария Милева и отговаря за връзките с БГ. Иначе аз често поръчвам оттам и не те съветвам да избереш плащане при доставката, защото ще ти струва още 13 евро. Най-добре с кредитна карта. Успех! Цитирай
Quiet Отговорено Декември 9, 2008 Автор Отговорено Декември 9, 2008 Пиши на export-es@musicstore.de, може и на български, жената отсреща е Мария Милева и отговаря за връзките с БГ. Иначе аз често поръчвам оттам и не те съветвам да избереш плащане при доставката, защото ще ти струва още 13 евро. Най-добре с кредитна карта.Успех! Писах. Благодаря много! А какво е това наложен платеж? Цитирай
npokonu Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Писах.Благодаря много! А какво е това наложен платеж? Плащане при доставката. Цитирай
Quiet Отговорено Декември 9, 2008 Автор Отговорено Декември 9, 2008 Писах.Благодаря много! А какво е това наложен платеж? Плащане при доставката. Цялата сума ли? Цитирай
npokonu Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Така мисля, но +13 евро. А с кредитна карта нямаш такава такса. Цитирай
Quiet Отговорено Декември 9, 2008 Автор Отговорено Декември 9, 2008 Благодаря на всички!!! За това чудо ставаше на въпрос Цитирай
Recommended Posts