KillingTime Публикувано Декември 8, 2008 Публикувано Декември 8, 2008 Колеги, китарата я имам няма и месец, но днес забелязах че болта от страната на грифа, за който се захваща колана е разхлабен и се клати. Опитах се да го навия, но не хваща добре и направо се вади от дървото. Какво ще ме посъветвате, не ми се занимава да правя рекламация на Thomann , а да ме посъветвате какво може да се направи по въпроса ! Поздрави ! Цитирай
sevenstring Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 С извинение за простоватия отговор, сложи по-дебел! Майтап няма, за разхлабен отвор в дърво друго не се сещам ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Развий го ,вкарай вътре половин клечка за зъби + яко лепило,завинтваш пак и си готов като стегне. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Облепи около дупката с хартиена лепенка, напълни с "ПОКСИПОЛ" - набутай с клечка, дебела колкото винта, но да си остане дупка, все пак. След 20 минути навии винта като пич. Цитирай
Recommended Posts