DeathZone Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Ми да взема и аз да се запиша тук. Надявам се че наистина ще има хора които имат желание да правят съвместно разни интресни неща. Все пак по хубаво от това няма ... а за Инкогнито мога да кажа , че не ми пука дали се чува нещо за концерта или не ..... аз бях на първият им концерт и залата щеше да се пръсне и по истинска и неподправена и естествено поднесена музика не бях слушал ..... за мен един от най хубавите концерти , които съм имал възможност да гледам .........записвайте се че места не останаха ......... Ще се радвам аз лично ако се запозная тук с някой саксофонист , тромпетист или изобщо духов инструменталист. Цитирай
mengel Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Ако ви трябват барабани ей го ме на... Само дето нямам възможност за записи на живо, ама и на ПЦ-то сте се справим. Той и Владо Аброад ще се включи сигурен съм. Сега с него мътим разни хави. В авторска музика даже беше пуснал топик за далечни компютърни колаборации, така че газзззз... Скоро ми попадна един албум на Гари Уилис, басиста на Трабъл Тек, направо изби рибата :killyou: Редактирано Септември 6, 2005 от mengel Цитирай
Topsun Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 абе сори за офа,ама да питам,някой може ли да намери билети за инкогнито,че нещо ми казаха,че са свършили? Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Събираме се ударна бригада Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Давайте предложения откъде да я мятаме.Нека първо да разберем кои са композитори освен Роската Death Zone? Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) мен не ми е мястото за никъде ама снощи се опитвах да просвиря слап басс Иначе умирам за Маркус Милър И Кларк... 11 клас имах 1дна зборна касета...ехе....... Редактирано Септември 6, 2005 от Nalbantov Цитирай
adXok Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Мани бе, Менгеле... Тия Трайбъл Тек. мноу ми размътват главата. Изобщо някой знае ли ги тях всъщност дали не са... аве както и да е! Нещо се обърках То тряа се слуша, кот да си говорим се е добре да се и чува! П.П. А иначе и аз съм ЛЮБИТЕЛ на фънка и на някои типове от джаза... не съм професионалист. Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя Редактирано Септември 6, 2005 от adXok Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 мен не ми е мястотоза никъде ама снощи се опитвах да просвиря слап басс Иначе умирам за Маркус Милър И Кларк... 11 клас имах 1дна зборна касета...ехе....... Чух твоето изпълнение.Хареса ми,въпреки,че аз не съм голям спец.Звукът също си го докарал.Слушал съм нещата,които си поствал(китарните) и също много ми харесват. Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Ако ви трябват барабани ей го ме на... Само дето нямам възможност за записи на живо, ама и на ПЦ-то сте се справим. Той и Владо Аброад ще се включи сигурен съм. Сега с него мътим разни хави. В авторска музика даже беше пуснал топик за далечни компютърни колаборации, така че газзззз...Скоро ми попадна един албум на Гари Уилис, басиста на Трабъл Тек, направо изби рибата :killyou: При всички положения аз лично много бих желал да се включиш.Какво е Фънк без жив барабанист. Цитирай
anadem Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя rolleyes.gif още един голям почитател на фънк и най-вече фюжън, засега обаче и аз съм само със слушане Цитирай
assoass Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Е,посъбрахме се,но сигурно има още :hello: Има, ИМААА! Макар, че напоследък слушам по-различни неща, мисля, че и на мен ми се полага едно уютно кътче... Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя rolleyes.gif още един голям почитател на фънк и най-вече фюжън, засега обаче и аз съм само със слушане Нищо,ще даваш съвети и мнения. :read: Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Е,посъбрахме се,но сигурно има още :hello: Има, ИМААА! Макар, че напоследък слушам по-различни неща, мисля, че и на мен ми се полага едно уютно кътче... добре дошъл естествено има и не само едно кътче,а ГОЛЯМ кът Цитирай
progressive Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ами и мен може да ме пишете към компанията!!! Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 ами и мен може да ме пишете към компанията!!! Айде,бе откога те чакаме Цитирай
Recommended Posts