Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ми да взема и аз да се запиша тук. Надявам се че наистина ще има хора които имат желание да правят съвместно разни интресни неща. Все пак по хубаво от това няма ... а за Инкогнито мога да кажа , че не ми пука дали се чува нещо за концерта или не ..... аз бях на първият им концерт и залата щеше да се пръсне и по истинска и неподправена и естествено поднесена музика не бях слушал ..... за мен един от най хубавите концерти , които съм имал възможност да гледам .........записвайте се че места не останаха ......... Ще се радвам аз лично ако се запозная тук с някой саксофонист , тромпетист или изобщо духов инструменталист.

• Отговори 111
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Ако ви трябват барабани ей го ме на... Само дето нямам възможност за записи на живо, ама и на ПЦ-то сте се справим. Той и Владо Аброад ще се включи сигурен съм. Сега с него мътим разни хави. В авторска музика даже беше пуснал топик за далечни компютърни колаборации, така че газзззз...

Скоро ми попадна един албум на Гари Уилис, басиста на Трабъл Тек, направо изби рибата :killyou:

Редактирано от mengel
Отговорено

Давайте предложения откъде да я мятаме.Нека първо да разберем кои са композитори освен Роската Death Zone?

Отговорено (Редактирано)

мен не ми е мястото

за никъде

ама снощи се опитвах да просвиря слап басс :cheers:

Иначе умирам за Маркус Милър

И Кларк...

11 клас имах 1дна зборна касета...ехе.......

Редактирано от Nalbantov
Отговорено (Редактирано)

Мани бе, Менгеле...

Тия Трайбъл Тек. мноу ми размътват главата. Изобщо някой знае ли ги тях всъщност дали не са... аве както и да е! Нещо се обърках :cheers:

То тряа се слуша, кот да си говорим се е добре да се и чува!

П.П. А иначе и аз съм ЛЮБИТЕЛ на фънка и на някои типове от джаза... не съм професионалист. Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя :cheers:

Редактирано от adXok
Отговорено
мен не ми е мястото

за никъде

ама снощи се опитвах да просвиря слап басс :cheers:

Иначе умирам за Маркус Милър

И Кларк...

11 клас имах 1дна зборна касета...ехе.......

Чух твоето изпълнение.Хареса ми,въпреки,че аз не съм голям спец.Звукът също си го докарал.Слушал съм нещата,които си поствал(китарните) и също много ми харесват. :cheers:

Отговорено
Ако ви трябват барабани ей го ме на... Само дето нямам възможност за записи на живо, ама и на ПЦ-то сте се справим. Той и Владо Аброад ще се включи сигурен съм. Сега с него мътим разни хави. В авторска музика даже беше пуснал топик за далечни компютърни колаборации, така че газзззз...

Скоро ми попадна един албум на Гари Уилис, басиста на Трабъл Тек, направо изби рибата :killyou:

При всички положения аз лично много бих желал да се включиш.Какво е Фънк без жив барабанист. :cheers:

Отговорено
Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя rolleyes.gif

още един голям почитател на фънк и най-вече фюжън, засега обаче и аз съм само със слушане :cheers:

Отговорено
Е,посъбрахме се,но сигурно има още :hello:

Има, ИМААА!

Макар, че напоследък слушам по-различни неща, мисля, че и на мен ми се полага едно уютно кътче...

Отговорено
Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя rolleyes.gif

още един голям почитател на фънк и най-вече фюжън, засега обаче и аз съм само със слушане :cheers:

Нищо,ще даваш съвети и мнения. :read:

Отговорено
Е,посъбрахме се,но сигурно има още :hello:

Има, ИМААА!

Макар, че напоследък слушам по-различни неща, мисля, че и на мен ми се полага едно уютно кътче...

добре дошъл естествено има и не само едно кътче,а ГОЛЯМ кът :cheers: