Iv4 Публикувано Декември 6, 2008 Публикувано Декември 6, 2008 Първо предупреждавам, че съм нов и още не разбирам! Искам да питам има ли нещо като таблатури за барабани (т.е. за някоя песен кое тряа да се удари и т.н.)? И някой знае ли къде се продава (видях го в една английска книга и за това не го знам как се казва на български) Practice pad? Това дето не издава много шум и е за упражнения. Цитирай
Iv4 Отговорено Декември 6, 2008 Автор Отговорено Декември 6, 2008 Всъщност също искам да питам от къде да си намеря нотите(за барабани) на някоя песен? Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 е последно ноти или таблатури ? http://www.mxtabs.net/drum_tabs/ -ето тука има много работи ..вси4ко е само таблатури !! има и групи има и упражнения ако не6то те интересуваа питаи Цитирай
simon Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 И някой знае ли къде се продава (видях го в една английска книга и за това не го знам как се казва на български) Practice pad? Това дето не издава много шум и е за упражнения. Отиваш в някой музикален магазин и питаш! И на БГ му казваме така А иначе има модели практис падове с кожа и покритие от гума, усещането е различно, вторите са по тихи. Цитирай
Iv4 Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Благодаря и на двамата за отговорите! Бяха ми полезни! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Почти всички песни за гитар Про имат и дръмс. С ноти и ТАВ. Вече доколко кадърно са разписани е съвсееееем друга тема. Цитирай
Recommended Posts