peaceo Публикувано Декември 6, 2008 Публикувано Декември 6, 2008 аз съм бъдещ студент и искам да уча бас !!! друго няма какво да уча след 12 клас!Знам ,че има такива специалности но в нета нищто не намерих !!!!!!!!!! даи те инфо тук МОЛЯ ВИ
PAPO BASS Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 (Редактирано) Мен, имаш два вариянта 1-Академията препоръчвам ти го , 2-НБУ също става.За НБУ знам че са ниски изискванията ,за академията единствения вариянт е Мони Венков—трябва да ходиш на уроци при него ,иначе почти няма шанс да влезеш там Редактирано Декември 7, 2008 от PAPO BASS
Fats Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Много е трудно да ти се помогне щом искаш да учиш ВИШЕ. Виж ако имаше интерес към ВИСШЕ образование, няма проблеми. Но ми се струва, че първо трябва да понаучиш българския език щом ще ставаш студент.
Hillbilly Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 вишетва има ли неШо общо с вишните?Щот майка праи компоти и сладка от тез.
Mephistofel Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 И к'во - изровихте тема на 3 месеца, за да покажете само колко сте грамотни? Евала...
Recommended Posts