Queroth Публикувано Септември 4, 2005 Публикувано Септември 4, 2005 аве хора дайте една ориентировъчна цена , колко горе долу струват кожите за барабаните Цитирай
The Crow Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 От 20 до 100 и нещо лева ,зависи какви инчове и разбира се вида на кожата. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Като стана дума за кожи ако може някой да даде малко помощ по въпроса със снабдяването ще съм много благодарен.Въпросът е къде в Българиа могат да се купят нови кожи REMO EMPEROR без да се налага да чакащ до догодина за да ги внесат (имам предвид така наречените дистрибутори от "Фактор"). Размерите са 8'' , 10'', 12'' , и 14'' и имам предвид ИСТИНСКИ КОЖИ REMO ,а не ментетата на които се нагледахме в близките години... Ако някои знае благодаря му предварително !!! Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Подочух, че Динакорд щели да започнат да ги внасят, но източникът не е особено сигурен. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Ами дано да започнат преди да се пенсионирам...вярно е че няма пазар за тия неща и тук повечето барабанисти сменят кожа само ако се скъса или ако е Амати примерно,но пък е съпер тъпня в магазина на официалния дистрибутор да ти кажат че следващия внос на кожи ще бъде след 15 месеца и не се знае какви точно модели и размери ще бъдат...Дано Динакорд се справят по добре с положението Цитирай
AccesS Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 и тук повечето барабанисти сменят кожа само ако се скъса или ако е Амати примерно, това пък как го реши , точно обратното се забелязва, че барабанистите се стремят да си купуват или сменят кожите колкото се може по често стига финансите да го позволяват. а иначе динакорд си внасят поръчките доста често , ако не се лъжа на всеки 2-3 седмици, в зависимост от поръчките Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Само дето изборът е доста смален само до Еванс. Които пък не са ни любимите кожи. Цитирай
Judex Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 В момента при Капъша кожите на Aquarian са с намаление или цените са паднали, но ударната за 14" соло барабанче от 34 я взех за 28 лв. И нинак не е лоша! Цитирай
pepijo Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 здравейте, защо не пробваш при Русинож, той имаше някакви РЕМО. Аз също предпочитам тях, но като няма други и ЕВАНС са страхотни. Цитирай
evans Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 (Редактирано) Аз пък днес без да искам скъсах резонаторна еванс ,направо ми се дорева Редактирано Октомври 15, 2005 от evans Цитирай
evans Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 здравейте,защо не пробваш при Русинож, той имаше някакви РЕМО. Аз също предпочитам тях, но като няма други и ЕВАНС са страхотни. Я го мани тоя мушеник,само се надува и като започне да говори глупости от сорта как преди 30 години на златния орфей е забил най -доброто соло и никой неможе да го надмине. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 В Пловдив продаваха до скоро Remo. Не съм сигурен точно за какви серии става дума...ама ако има някой от Пловидив може да помогне. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Да значи жъж Пловдив със сигурност има такива кожи(REMO). На центъра до по6тата има една сграда, която е сграда на някаква филхармония там...ами зна4и на партера има музикален магазин и там продават. А другото място пак в Пловдив е известно като "Дупката"...тва е по булевард Васил Левски мисля(или Христо Ботев...сори много ги бъркам тия имена)абе като застанеш срещу въпросната филхармония на центъра тръгваш по дясната улица, която отива към ЖПгарата и "Дупката" ти се пада вляво малко след като минеш РПУ-то. Така де и там също има кожи REMO. Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 В Пловдив няма жива кожа Ремо вервайте ми .във филхармонията магазина на Веско Койчев рабори с Динакорд и предлага само Еванс.В дупката може и да има някое Ремо но втора употреба.Нови кожи Ремо предлага само Фактор,който се намира зад Пловдивския университет на ул.Костаки Пеев.Само че там нямат жива кожа и скоро не очакват зареждане,тази информация е от преди 2 дни.Имат гадните кожи които уж се водят Ремо но се казват Encore и няколко Fiberskin, като по размери всичко им е над 14 инча. Фактор е официален дилър на ремо но за съжаление мн рядко внасят някоя партида и то предимно Ambasador и Pinstripe. Друго място в Пловдив е магазина на IGS до кукления театър.Там ако има ще са 3-4 кожи а цените им са с 10 лв над нормалното.въобще пичове успех ви желая.... Аз от половин година безуспешно търся кожи Remo Emperor ,но определено в Пловдив не е мястото .Като гледам и в софия няма... Цитирай
Recommended Posts