predvoditel Публикувано Декември 5, 2008 Публикувано Декември 5, 2008 Заслужавали си тази китара цената от около 1360-1460 лв. Features: Alder Body Set-Thru 3-Piece Maple Neck Rosewood Fingerboard White Binding on Neck & Headstock Arrowhead Inlays W/Model Name at 12th Fret Scale: 25.5" 24 XJ Frets EMG 81 Humbucker Set Controls: Volume & Tone 3-Way Switch Black Nickel Hardware Grover Tuners Floyd Rose licensed Bridge Finish: Black Ако пък някой има такава,още по-добре-моля да сподели впечатления! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Единственото, което не ми харесва много е, че не е евтина, а е с лицензно тремоло. ЗА тия пари може би ще намериш и някакъв Ibanez S или нещо такова с тяхното си ZR тремоло, нещо с Edge, или дори може би китара с OFR/Schaller. Иначе - ухо да чуе, ръка да пипне. Ако ти хареса, си заслужава. От картинка преценката е трудна, а не мисля, че твърде много съфорумциса я пробвали. Цитирай
sasog Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Мен също ме смущава само лицензния флойд, но знаеш- от лицензен до лицензен флойд разликата е голяма.Иначе според мен китара оправдава цената си в общи линии-активен сет, туй-онуй Да не говорим, че е сет тру Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Мен не ме кефи че е от елша, а не от махагон. Иначе аз имам LTD от серията 400 и мога да кажа, че определено си заслужават парите За тремолото нямам отношение защото не се кефя Пробваш и взимаш - това е Цитирай
predvoditel Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Хайде, няма ли колеги с такава китара....? Цитирай
Recommended Posts