geni2x Публикувано Декември 4, 2008 Публикувано Декември 4, 2008 Здравейте, Някой да знае къде в Сф. може да се купят такива палки или подобни... или пък само гумените връхчета? http://www.youtube.com/watch?v=_ijPUaIm8U8 Поздрави Цитирай
evans Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Само ми кажи това за какво ти е Цитирай
geni2x Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 За да си тропам навсякъде по-тихо Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 зарибява се човека! лошо няма Цитирай
simon Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Аз не съм виждал такива гумички да се продават в БГ. Цитирай
vihro Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 А защо просто не си направиш гумичките и да ги нахлузваш на палките????От някаква пореста материя би станало,а още по-добре дебел гумен шлаух /маркуч примерно/ със съответния диаметър,такива се продават във всяка железария. Цитирай
geni2x Отговорено Декември 8, 2008 Автор Отговорено Декември 8, 2008 Бях си направил, но се късат и след това падат, затова търся масивни гумени топчета. Поздрави Цитирай
Recommended Posts