Norgoth Публикувано Ноември 22, 2004 Публикувано Ноември 22, 2004 Търся оргиналните книги с транскрипциите на албумите му.Моля, ако някой има нещо по въпроса да ми помогне.Няма значение дали е оригинална книга,фото-копие или в pdf-формат.Ето снимка на една от книгите: Inside look1: Inside look2: П.С. Ако някой търси подобни неща, аз имам книгата със всички китарни партии на Пинк Флойд към албума The Wall. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Повечето парчета можеш да ги намериш на gp4 файлове от www.mysongbook.com Защо не си ги свалиш от там ? Цитирай
Norgoth Отговорено Ноември 22, 2004 Автор Отговорено Ноември 22, 2004 Защото съм несъгласен как са описани парчетата.Това,че звучат вярно,не значи,че сатриани така ги е написал.Моя учител по китара ми даде една табулатура от едно списание за китари на Starry Night и това,което пишеше там е коренно различно,от това,което намирам в нета. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Aма имаш предвид, че само звучат като верни, а всъщност не са? Защото, ако звучат вярно аз персонално не виждам проблем (за мен). В смисъл, че позиции/пръстовка можеш да ги промениш? За тези книги не знам, но имам разни книги с табулатури, които са откровенно грешни, така че и на тях не разчитай, че точно изпълнителя/композитора ги е писал/преглеждал освен ако изрично не е упоменато. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 в data.bg има един pdf на Time machine. Ако го нямаш дръпни си го, не е зуе Цитирай
Bicycle Repairman Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Аз имам Joe Satriani Anthology. Ако те интересува някоя от табулатурите вътре, мога да ти я сканирам... по възможност 2-3 песни максимум, че е голяма играчка Цитирай
gorbachov Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Тук можеш да намериш доста от нещата които търсиш. http://www.partituri.com/Search/?q=joe+sat...%EA%E8&x=8&y=10 Цитирай
zaiphenndan Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Имам "The Best Of Joe Satriani - Signature Licks " с диск-а ама е 93 MB няма куде да я uploadna .Даи предложение куде да я кача? то е 1 Pdf file и Mp3-ki. Цитирай
evans Отговорено Юни 18, 2011 Отговорено Юни 18, 2011 Joe Satriani-cristal planet Joe Satriani-Dreaming N11 Joe Satriani-Flying in a blue dream Joe Satriani-Is there love in space Joe Satriani-Not of this earth Joe Satriani-strange beautiful music Joe Satriani-super colossal Joe Satriani-The extremist Joe Satriani-Time machine1 Joe Satriani-time machine2 Joe Satriani-ballads аз имам тия сонгбукове или турсиш нещо по-определено Цитирай
рахата Отговорено Юни 19, 2011 Отговорено Юни 19, 2011 (Редактирано) Напиши в Гуугъл "joe satriani songbook" (можеш да добавиш и ".pdf") и ще видиш колко резултата ще излязат Тези,които съм разглеждал от тях,са си 90% наред и много често нямат нищо общо с повечето табове писани от знайни и незнайни китарни герои. За 100% - вадене по слух и четене на ноти/табове Имам някои от тях и ако търсенето в нета не ти свърши работа прати ми Л.С. Поздрави, Рахата Редактирано Юни 19, 2011 от рахата Цитирай
Recommended Posts