Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся оргиналните книги с транскрипциите на албумите му.Моля, ако някой има нещо по въпроса да ми помогне.Няма значение дали е оригинална книга,фото-копие или в pdf-формат.Ето снимка на една от книгите:

HL-2500544.jpg

Inside look1:

4970437_02.jpg

Inside look2:

4970437_03.jpg

П.С. Ако някой търси подобни неща, аз имам книгата със всички китарни партии на Пинк Флойд към албума The Wall.

Отговорено

Защото съм несъгласен как са описани парчетата.Това,че звучат вярно,не значи,че сатриани така ги е написал.Моя учител по китара ми даде една табулатура от едно списание за китари на Starry Night и това,което пишеше там е коренно различно,от това,което намирам в нета.

Отговорено

Aма имаш предвид, че само звучат като верни, а всъщност не са?

Защото, ако звучат вярно аз персонално не виждам проблем (за мен). В смисъл, че позиции/пръстовка можеш да ги промениш?

За тези книги не знам, но имам разни книги с табулатури, които са откровенно грешни, така че и на тях не разчитай, че точно изпълнителя/композитора ги е писал/преглеждал освен ако изрично не е упоменато.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 years later...
Отговорено

Joe Satriani-cristal planet

Joe Satriani-Dreaming N11

Joe Satriani-Flying in a blue dream

Joe Satriani-Is there love in space

Joe Satriani-Not of this earth

Joe Satriani-strange beautiful music

Joe Satriani-super colossal

Joe Satriani-The extremist

Joe Satriani-Time machine1

Joe Satriani-time machine2

Joe Satriani-ballads

аз имам тия сонгбукове или турсиш нещо по-определено

Отговорено (Редактирано)

Напиши в Гуугъл "joe satriani songbook" (можеш да добавиш и ".pdf") и ще видиш колко резултата ще излязат :) Тези,които съм разглеждал от тях,са си 90% наред и много често нямат нищо общо с повечето табове писани от знайни и незнайни китарни герои. За 100% - вадене по слух и четене на ноти/табове ;) Имам някои от тях и ако търсенето в нета не ти свърши работа прати ми Л.С.

Поздрави,

Рахата

Редактирано от рахата