Jump to content
Българският форум за музиканти

Нови звуци


Recommended Posts

Съгласен съм със забележката:) Исках да коментирам по-скоро идеята за уникалност или дори идентичност на музиката, и когато някой постига това с новаторсйка идея е добре, но когато се юрнат всички след това да си подправят безвкусиците с копие на тази идея самата тя става вече ПОП и губи уникалност. т.е. така не става

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

самата тя става вече ПОП и губи уникалност.

Извинявай пак ще ти направя забелжка обаче... Само ще ти спомена имена друго няма да казвам- Стинг, Дейв Матюс Бенд.. и много други герои! Мойто мнение е, че е важно повече кой готви вечерята, а не каква подправка има вътре, защото всеки може да сложи дадена хубава подправка в различни количества и тя самата да е различна по качество, а от там и яденето лошо! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами може... да! Само исках да кажа, че от "поп" до "поп" и от "творец" до "творец" има разлика! Радвам се, че сме на едно мнение тогава! А ти на интересни инструменти свириш... ше го имам в предвид! :D:greenball:

Редактирано от toshevski
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, предположих, че не се изразих правилно - под ПОП нямах предвид музикалния стил, а повсеместното и неуместно ползване на някога прогресивни идеи, което не само не носи резултат, а и опропастява и постигнатото до момента. Като пример пак ще дам темата на обсуждането - по какъв начин се възприемаше "Притури се планината" на Стефка Съботинова (електронния вариант), който беше един от първите експерименти придобили повече популярност и по какъв начин гледаме сега на народните мотиви в новите песни.....сами си преценете :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.