Mzorg14 Публикувано Декември 3, 2008 Публикувано Декември 3, 2008 Здравеите всички , въпроса ми е следния - тъи като по-рано днес ми пристигна Шектъра - Diamond Series C-1 FR тръгнах да си посвиря малко да се покефя- нямам амп в момента ама упражнявах алтернатив пикинг-а Ползвах флоида от време на време тъи като това ми е първата китара с флоид и забелязах ,че като го ползвам самия флоид се мърда напред и назад и ме е страх тъи като китарата е нова нещо да не се ебе ? та да ми кажете това нормално ли е Мерси Цитирай
Heartman Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Здравеите всички , въпроса ми е следния - тъи като по-рано днес ми пристигна Шектъра - Diamond Series C-1 FR тръгнах да си посвиря малко да се покефя- нямам амп в момента ама упражнявах алтернатив пикинг-а Ползвах флоида от време на време тъи като това ми е първата китара с флоид и забелязах ,че като го ползвам самия флоид се мърда напред и назад и ме е страх тъи като китарата е нова нещо да не се ебе ? та да ми кажете това нормално ли е Мерси А нормално ли е да си задаваш въпросите с тоя "приятен" тон?Докато не го счупиш е нормално да се мърда назад и напред нали за това е флойдроуз.ама невероятен въпрос просто Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Първо ни кажи кое назад и кое е напред в твоте обяснения. Флойда обикновено е стъпил в предната си част на два болта, захванати в тялото на китарата и те са му опорна точка. Те не трябва да се мърдат. Иначе като ползваш ръчката, флойда на практика се върти леко, като центъра на окръжността(дъгата от нея, всъщност)която флойда описва е именно опорната му точка върху винтовете. Без флойда да се движи, очевидно няма как да опъва и отпуска струните. Редактирано Декември 4, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts