Telerig Публикувано Декември 2, 2008 Share Публикувано Декември 2, 2008 (Редактирано) Разчиствайки харда попаднах на един трак по идея на Geo и Ненчо (дано не ми се расърдят) , в който с голямо удоволствие се включих преди време и така и не можахме да го запишем в студио обаче реших да го споделя с вас тъй като ме изкефи , за тези които се интересуват от подробности китарата е LTD, процесора е Digitech 2120, ампа VMB custom 30, колоната Cerwin Vega 1x12, микрофона е EV N/D 767a - (вокален но нямах друг тогава подръка), картата е M-Audio omnistudio, уа уато - Ibanez Weeping Deamon. enjoy VMB custom amp Редактирано Декември 2, 2008 от Telerig Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bodura Отговорено Декември 2, 2008 Share Отговорено Декември 2, 2008 Много ме изкефи.Свежарско и интересно е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Декември 3, 2008 Share Отговорено Декември 3, 2008 Mного яко.Браво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2008 Share Отговорено Декември 3, 2008 Супер е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Декември 3, 2008 Share Отговорено Декември 3, 2008 Много добро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Декември 3, 2008 Автор Share Отговорено Декември 3, 2008 THANX! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Share Отговорено Декември 3, 2008 Супер е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 3, 2008 Share Отговорено Декември 3, 2008 Яко То от такива кат вас друго и не може да се очаква Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts