Ivita Отговорено Януари 25, 2009 Автор Отговорено Януари 25, 2009 Мерси, за милите думи Не само, че се предполага ами се и пере дрехата, нито се замазва, нито се изтрива. Ако беше така, не виждам смисъл да го правя, по-добре да рисувах картини, те поне не биха се изтрили. От две години и половина се занимавам с това, до сега не ми се е случвало да имам нещо изтрито, при спазване на условието да се пере ръчно или на ниски градуси и обороти в пералня Цитирай
Ivita Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 Ето един незавършен все още проект, смисъл,че не е лакирана каската Цитирай
Ivita Отговорено Февруари 5, 2009 Автор Отговорено Февруари 5, 2009 Ето малко предложенийца за добра изненада на любимия човек Smile http://www.art-utopia.com/gallery/index.php?cat=9 Ако пък не си харесате нищо от тук може да си поръчате друго, което ще е уникално само за вас Smile Цитирай
capri Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 Супер са нещата определено ще се възползвам в един по-късен момент от уменията ти - имам няколко идеи Цитирай
Ivita Отговорено Февруари 10, 2009 Автор Отговорено Февруари 10, 2009 Ето вече и завършения проект Преди: Сега: Цитирай
Ivita Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 Ето и един "прекрасен" завършек на темата Дакар Цитирай
Ivita Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 Една изненада за Св. Валентин Цитирай
Ivita Отговорено Март 4, 2009 Автор Отговорено Март 4, 2009 Една все още не лакирана военна каска Цитирай
Ivita Отговорено Март 10, 2009 Автор Отговорено Март 10, 2009 Между другото каската се продава - 70лв. Цитирай
Ivita Отговорено Декември 14, 2009 Автор Отговорено Декември 14, 2009 Поневе става дума и за музика, ето една поръчкова тениска направена за Васко Кръпката Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Разгледах темата и доста се заинтересовах относно това да си дам китарата да рисуване.. не съм решил още какво точно но съм сигурен че го искам! ..хаха Цитирай
Ivita Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 Разгледах темата и доста се заинтересовах относно това да си дам китарата да рисуване.. не съм решил още какво точно но съм сигурен че го искам! ..хаха Когато решиш заповядай Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Имам време да си помисля хубаво .. като реша нещо ще се свържа с теб Цитирай
Recommended Posts