tednet Публикувано Ноември 30, 2008 Публикувано Ноември 30, 2008 Здравейте другари. Предполагам, че въпроса ми е бил задаван, но не успях да намеря нищо. Решил съм да си направя китарка самичък, но имам дълъг път да изминавам и се опитвам да пресметна приблизително колко ще ми излезе... Въпросчето ми не толкова трудно, стига да знаете откъде мога да си намеря талпи за китара От София съм и се надявам да ми дадете някви адресчета, телефончета, или сайтчета, каквото имате Просто искам да видя ориентовачни (надявам се така да се пише ) цени и да видя колко време отнема поръчката, какви дръвца имат, качество... сещате се Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Талпи ми казаха, че продава фирма "ЯФ България" ЕООД в Орландовци, ул. Одеса за номера не съм сигурен, но мисля че беше 36. Цитирай
vihro Отговорено Декември 2, 2008 Отговорено Декември 2, 2008 Ако искаш явор ,violins е човека,мисля и други видове може да намери.Освен това е лютиер,така че може и да се консултираш с него,а и дървото,което ще вземеш ,ще знаеш,че е сухо и няма да се изметне или напука. Цитирай
Recommended Posts