Zball Публикувано Ноември 29, 2008 Публикувано Ноември 29, 2008 Наскоро ще имам РД след 1 седмица.Някои може ли да ми каже процесор или педали(за death metal) на цени до 250 лв. Благодаря предварително Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Има педал на ДОД казва се Дет Метъл! Няма да сбъркаш! :) Цитирай
Zball Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 Благодаря а някои процесор да знаете Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Вземи си Digitech RP 250,няма да сбъркаш. Цитирай
baitanas Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Digitech Death Metal По нашите магазини е по вероятно да намериш този. Редактирано Ноември 30, 2008 от baitanas Цитирай
abductor Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Само едно уточнение - DOD Death Metal и Digitech Death Metal е един и същ ефект (DOD, доколкото знам, е собственост на Digitech), като Дигитека е втората версия, която има 2 изхода - директен и амп симулация. Иначе процесора Digitech RP 250, който предлага Soundcraft изглежда харен (има и пресет Digitech Death Metal ), но аз лично не съм имал вземане-даване с такъв (малко съм скептичен към процесорите като цяло), някой ако има впечатления да сподели. Цитирай
nasius0123 Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Мен имам абсолютно същия .За метъл се е утепал Единствената голяма тъпотия е ,че не можеш да регулираш изкривяването.Ина4е с EQ-то бая игра пада. Аааа и та ти кажа че поначало си е доста изпържен и малко на ниските се губят Редактирано Ноември 30, 2008 от nasius0123 Цитирай
SviStyle Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 ^Мисля че някой от съфорумците го беше моднал така, че да може да се намалява драйва(изкривяването).Обаче немога да се сетя кой беше. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 По принцип трябва да се бяга на далече от педалчета, на които не може да се регулира кривоча. Има всякакви видове адаптери - с висок output, а разликата в адаптерите е покъртителна, що се отнася до дисторжъна и звука му, според адаптерите. За пример - аз имам китара със сравнително "горещи адаптери" и със Sansamp-а на Nikifena свиря с драйв на 9h (или иначе казано 3/10, ако примем 10 за максимум). След няколко дни реших да бодна някаква китара с някакви странни адаптери и 10/10 не беше достатъчно да изкара драйв (като сила) като на моята китара. А на такива педалчета обикновено драйва е толкова много, че да може тези "тихите" адаптери да изкарат мощен драйв. А представи си, че някой ден си вземеш китара с още по-силни адаптери от моите, т.е. някоя специализирана метал китара - ще стане такава мазня, че няма да можеш да чуеш един отчетлив звук. Да не говорим, че ако решиш да отидеш на репетиция и се дръннеш в някое голямо кубе увеличено така, че да се чува, 100% ще ти се наложи да намаляш драйва, иначе ще оглушееш от микрофонии Имай едно на ум... Цитирай
Slav Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 ^Мисля че някой от съфорумците го беше моднал така, че да може да се намалява драйва(изкривяването).Обаче немога да се сетя кой беше. Не беше ли колегата liquid_death ? Не съм сигурен дали му беше така никът, но беше нещо от сорта. Цитирай
marvin the martian Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Наскоро ще имам РД след 1 седмица.Някои може ли да ми каже процесор или педали(за death metal) на цени до 250 лв. Благодаря предварително Щом искаш бруталия, виж ето тази машинка: BOSS ML-2 Metal Core. Цитирай
black_skull Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Мен имам абсолютно същия .За метъл се е утепал Единствената голяма тъпотия е ,че не можеш да регулираш изкривяването.Ина4е с EQ-то бая игра пада. Аааа и та ти кажа че поначало си е доста изпържен и малко на ниските се губят хаха... става въпрос за дет метъл... за кво ти е да регулираш изкривяването - ясно е че ше е на 11. Иначе можеш - волюм контрола на ктиарата. И за ниските да ти кажа честно точно при тоя са страшни, няма го гадното кривене при палммют например както е при метълзона. Абе Digitech Death Metal си е страшен педал. Няма да сбъркаш. Че и е евтин. (: Цитирай
SviStyle Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Иначе можеш - волюм контрола на ктиарата. +2.5 за отговора.Стига да го е открил и да не се чуди за кво аджаба е това ненужно копче. Цитирай
Recommended Posts