Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте , парчето което поствам все още е в процес на доизглаждане и дозаписване и като звук и като изпълнение но ще се радвам да споделите как ви се струва , китарите са записвани с микрофон AKG D60S или нещо подобно беше, директно от ампа. Баса е на Гео , а останалото е от PC-то. Ми тва е а ето и линка HEART BEAT

Ето ТУК е стария вариант , който записах преди няколко години , ще се радвам ако някой има желание да ги сравни и да ми каже върху какво според него трябва да се работи за да станат още по добре нещата!!!!

Редактирано от DeathZone
Отговорено (Редактирано)

росене ти за пореден път избиваш фаянсови плочки от пода и тавана едновременно.. Allan Holdsworth, Frank Gamble, Tony Mc Alpine .. какви незначителни дейци на културата. нямам думи.. ей това е нр. 1

:lol::lol::bravo::lol::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Редактирано от Archikanzler
Отговорено (Редактирано)

Благодаря , ама ще ме вкараш в беля с тези определения , доста съм далеч от тея зли гении ..... ........ Хайде на здраве :bravo::lol::bravo::lol::bravo::bravo::bravo:

Редактирано от DeathZone
Отговорено
Здравейте , парчето което поствам все още е в процес на доизглаждане и дозаписване и като звук и като изпълнение но ще се радвам да споделите как ви се струва , китарите са записвани с микрофон AKG D60S или нещо подобно беше, директно от ампа. Баса е на Гео , а останалото е от PC-то. Ми тва е а ето и линка HEART BEAT

Ето ТУК е стария вариант , който записах преди няколко години , ще се радвам ако някой има желание да ги сравни и да ми каже върху какво според него трябва да се работи за да станат още по добре нещата!!!!

Много зла е станала тази нова весия!Браво на тебе и на фънк-мастър Гео-изроди сте и ще се напиваме мощно като се върна или пък вие дойдете на гости :lol::bravo: :guitar: :lol: !

Владо

Отговорено
Здравейте , парчето което поствам все още е в процес на доизглаждане и дозаписване и като звук и като изпълнение но ще се радвам да споделите как ви се струва , китарите са записвани с микрофон AKG D60S или нещо подобно беше,  директно от ампа. Баса е на Гео , а останалото е от PC-то. Ми тва е а ето и линка HEART BEAT

Много зла е станала тази нова весия!Браво на тебе и на фънк-мастър Гео-изроди сте и ще се напиваме мощно като се върна или пък вие дойдете на гости :lol::bravo: :guitar: :bravo: !

Владо

Блгодаря ти , с най - голямо удоволствие ....... ще се радвам ако стане , пък като вържеш конците ще подръкаме заедно , дано поне тогава да не личи разликата в нивата ни (за пиене говоря :lol: )

Отговорено

как сте правили записа - гео е минал как студиото в софия или сте обменяли фаилове по нета?

Отговорено
как сте правили записа - гео е минал как студиото в софия или сте обменяли фаилове по нета?

С твое позволение ще отговоря вместо Росен.

Обменяме файлове чрез Интернет.За съжаление Каварна е доста далече от София :pray:.Конкретно моят звук е през Behringer Bass V-amp,който продавам.

Лично за мен звукът,който се е получил не е това,което искам,но ще е така докато си намеря Line6. <_<

Отговорено

Аве не съм фен на такава музика, ама от това което чух, ще е срамота да кажа че не е хубаво, така де, Господ ми е дал уши, голям резил ще е ако подмина Heart Beat-a. Много гот <_< , тъкмо сега е около 21:30 и се намирам на едно тихо място, и това парче просто си пасна на местото.

Отговорено

Здравейте на всички и благодаря че отделихте време да чуете нашето творение! Определено ще помисля още върху идейката , защото ми се иска да звучи още по завърешено и разнообразно. Смятам че и върху звука има какво да се пипне , но това което се опитвам в последно време , макар че живея в жилищен блок е да записвам китарите с микрофон от усилвателя, смятам че така е по истинско.