t-rex Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 барабаниста на МЛЪК е ГОЛЯМ гъз. имного лошо пърди щото ще ви изпопадат веждите ако попаднета на газовата атака. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 ай pendejo,ти на тия записи колко струни скъса?че кат знам на концерт кво праиш...и Тошето(мъничкото то)колко чифта палки строши...ей тъй,просто ми е интересно Цитирай
pendejo Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 хехехех, ми нито една не успях да скъсам, щото бяха новички, а на концерти голяма каръщина ме гони нещо а иначе тошето сцепи един чинел Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Браво пичове,много яко.Ебати шизофренията,изкефих се наистина Цитирай
t-rex Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 абе разбрахте ли че МЛЪК щели да стават бой банда.Певеца им яко е изперкал на тема БЕКСТРИЙТ БОЙС и в момента репетират усилено хореографията на новите си танци а барабаниста им го изгонили щото не се вписвал в имиджа на бандата със своите 130 кила. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 абе май са повече от 130 , а?? Цитирай
beaggressive Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 няма значение колко кила си, важното е да се чувстваш секси Цитирай
Cux Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Извинявайте че го казвам ама май сте оф-топик. Не за друго, ами смятаме барабаниста ни сами да си го ебем Цитирай
pendejo Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 що говориш в множествено число, аз не се наемам Цитирай
Recommended Posts