Fortissimo Публикувано Септември 1, 2005 Публикувано Септември 1, 2005 Приятел иска да си взема 03 , дайте предложение за евентуално друга свирка . Цитирай
miro Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Roland Juno D!Колко пари все пак за тая ямаха? Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 И аз съм за Roland Juno-D, пробвал съм ги и двете, пък съм питал и в разни форум за тях и винаги хората препоръчват Роланда пред тази Ямаха. Цитирай
miro Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Нека този приятел на фортисимо да влезе в сайт на Роланд и да си дръпне видео на Джуно Д.Ще се очарова.Има и вокодер клавира. Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Малко офф. Аз до скоро бях голям фен на Ямаха и почти не съм пробвал Роланд, пък и то в България нямаше много такива, обаче тук пък има основно Роланд и от немай къде реших да пробвам Roland FP-5, което страшно ме изкефи и в момента е настоящото ми електронно пиано. След това взех да тествам и разни други нещица на Роланд, включително синтезаторите им, между които и Juno-D и останах много очарован от възможностите, като се има предвид цената. И по принцип много взех да се кефя на повечето нови неща на Роланд. Гледайте демонстрацията на Roland RD700-SX, това е електронно пиано, но с дооооста повече възможности от моето, страшно ме кефи и даже в момента се опитвам да направя една врътка и да си го взема, дано да стане. Цитирай
progressive Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Малко офф. Аз до скоро бях голям фен на Ямаха и почти не съм пробвал Роланд, пък и то в България нямаше много такива, обаче тук пък има основно Роланд и от немай къде реших да пробвам Roland FP-5, което страшно ме изкефи и в момента е настоящото ми електронно пиано. След това взех да тествам и разни други нещица на Роланд, включително синтезаторите им, между които и Juno-D и останах много очарован от възможностите, като се има предвид цената. И по принцип много взех да се кефя на повечето нови неща на Роланд. Гледайте демонстрацията на Roland RD700-SX, това е електронно пиано, но с дооооста повече възможности от моето, страшно ме кефи и даже в момента се опитвам да направя една врътка и да си го взема, дано да стане. ами пожелавам ти го да стане! Цитирай
LichoMusic Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Приятел иска да си взема 03 , дайте предложение за евентуално друга свирка . Roland Juno D,определено е по-добрият вариант! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
miro Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Може пък някой от новите Алесис QS 6.2 Цитирай
progressive Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Може пък някой от новите Алесис QS 6.2 Цитирай
Recommended Posts