Niilo Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 В БГ нама свястен клуб... Да си идвал в АЛИБИ КЛУБ ВАРНА? Не но съм чувал за него...и аиде сравни го с клубче в германия Мога да го сравня с всеки клуб в Европа приятелю.И като оборудване и като интериор и като условия за свирещите(сцена,backstage с баня,тоалетна и т.н.) Евала друже, повече хора в България като теб дано да има Цитирай
KingdomX Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 В БГ нама свястен клуб... Да си идвал в АЛИБИ КЛУБ ВАРНА? Не но съм чувал за него...и аиде сравни го с клубче в германия Мога да го сравня с всеки клуб в Европа приятелю.И като оборудване и като интериор и като условия за свирещите(сцена,backstage с баня,тоалетна и т.н.) и като големина ли.... :think: :think: ако е така сигурно ще е първия в българия(не че нещо ама не съм виждал клуб по голям от 300 кв.м. Цитирай
tsetso Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 450 кв.м е Алиби.Съжелявам че нямам подходяща снимка но ето една: Цитирай
metalmaniak Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 (Редактирано) Да, и аз така разбрах. Айде ся да наюрим собственика и да се почва свиренето Редактирано Март 30, 2006 от metalmaniak Цитирай
NeonGod Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 а някои да знае кои групи случаино ще свирят.защото дочу за :Angel,Paragraf.та някои знаели сьс сигорност ще го откриват.????????? Цитирай
KingdomX Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 450 кв.м е Алиби.Съжелявам че нямам подходяща снимка но ето една: ти направо ме разби бах мам* му и аз искам такъв клуб в Пловдив ЕИ НА ТВА МУ СЕ ВИКА ДА ИДЕШ И ДА СЕ РАЗМАЖЕШ... ПП колко души побира това животно??? Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 спокоскоро в пловдив ще има куб,който ще е МНОГО голям (като помещение)...айде метълчета,радвайте се,дупката отвори,но вече не е сакс,а пъзела... Цитирай
Niilo Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Мда, ебал съм му майката и вентилацията... никой не мисли за тия, дет не понасят цигарен дим Цитирай
dorchester Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Здравейте от мен, аз съм от Варна. Случайно прочетох тук името на клуб Алиби и се записвам с един глас "за". Мястото е много добро, на сцената се чувстваш удобно, чуваш всичко и има възможност за близък контакт с публиката. Има вентилация, други разни удобства и приемливи цени. Отношението на мениджмънта към музикантите е на високо ниво. Айде стига толкоз четки. Цитирай
tsetso Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) ПП колко души побира това животно??? Над 500 човека съм имал много пъти. Във форума на сайта има доста снимки.На който му се гледа....... www.alibi-club.com Редактирано Април 4, 2006 от tsetso Цитирай
KingdomX Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 ПП колко души побира това животно??? Над 500 човека съм имал много пъти. Във форума на сайта има доста снимки.На който му се гледа....... www.alibi-club.com е чак да гледам няма да стане ама 500 човека добре ми звучи в Пловдив малко хора биха се похвалили с такава публика...не че нещо ама няма клуб в които да има място за толкова паплач Цитирай
KingdomX Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 спокоскоро в пловдив ще има куб,който ще е МНОГО голям (като помещение)...айде метълчета,радвайте се,дупката отвори,но вече не е сакс,а пъзела... Ако не е таина къде би могъл да се намира такъв клуб в Пловдив??? Цитирай
maegril Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Хора можете ли да ми дадете адресите на всички клубове в пловдив,или пък техни сайтове,понеже с моита банда искаме да посвирим някъде на живо,а не знам към кого да се обърна?Предварително ви благодаря!Heavy metal forever Цитирай
Recommended Posts