Slacoth Публикувано Ноември 24, 2008 Публикувано Ноември 24, 2008 Колеги, знаете ли къде да си купя тази хубавица? Става въпрос за черната. Тук я има но не откривам телефон за връзка, а и при тях хем е по-скъпо, хем не се пробва, а направо се поръчва. http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3225 Защо ми предлагат същият модел с метални ключове - много са грозни.Искам с оригиналните пластмасови. Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Имаш промоция. Не съм сигурен какво имаш предвид, но на промоция е SG Special Ebony, което е някава сплав може би шперплат и няма пикгард. Цитирай
джани Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Не съм сигурен какво имаш предвид, но на промоция е SG Special Ebony, което е някава сплав може би шперплат и няма пикгард. Линка ти горе в началото беше на тази китара! :girl_witch: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Не съм сигурен какво имаш предвид, но на промоция е SG Special Ebony, което е някава сплав може би шперплат и няма пикгард. Пише тяло и гриф от махагон.. Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Линка ти горе в началото беше на тази китара! :girl_witch: Sorry, писах преди да проверя. сега посетих http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3225 и ДА точно Epiphone SG G 400 Ebony е моделът който ме интересува. Не очаквах толкова скоростна промоция :-) Цитирай
hunter_gs Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Хора дайте някакво мнение като цяло за тази китара,като най-добра възможна цена за намиране в България.Смятам да си купя от висиартс на промоцията 660лв. :? Благодаря предварително, Цитирай
Telerig Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 Нова си заслужава парите определено Имам двама приятели с такава. Не е гибсън разбира се, но имаш подобно усещане Цитирай
Recommended Posts