ATAHAC Публикувано Ноември 23, 2008 Публикувано Ноември 23, 2008 (Редактирано) От скоро имам миди клавиатура CME UF5.По принцип начините на свързване и настройките на програмите са ми ясни.Имам следния проблем, когато заредя някой vsti мишката ми започва да се движи бавно и компютъра ми бози.Клавиатурата съм я свързал посредством USB директно в компа.Имам Focusrite Saffire Audio interface и се чудя ако си взема midi кабел и пусна клавиатурата през аудио интерфейса ми, дали проблема ще изчезне. p.s. Забравих да кажа че компютъра ми е с процесор Pentium-D (dual core) 3GHz и 2GB DDR2 667Mhz в Dual Channel предполагам че е достатъчно да се работи с MIDI без проблем. Редактирано Ноември 23, 2008 от ATAHAC Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Аз имах две МИДИ клавиатури. На никоя от тях нямаше разлика в перформанса при свързване през ЮСБ или МИДИ. Пробвано на 2 десктоп машини и 2 лаптопа с 3-4-5 софта, една камара плъгини, 3 операционни системи. Не ти е проблема в компа като мощност, може би нещо имаш проблем с ЮСБ шината. За начало махни всичко от там (мишки/кийборди/принтери, етц.) и пробвай пак. А той МИДИ кабела не е скъп, може да пробваш дали ще се "отпуши"... Цитирай
Recommended Posts