Dread Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 Не, бе човек, аз си правя майтап с теб, такива като теб не е редно изобщо да ги допускат да публикуват теми. Как не те е срам след всичките подигравки поне да не си смениш ника?
THEWOLF Отговорено Ноември 22, 2008 Автор Отговорено Ноември 22, 2008 о аз ника няма да си го сменям мислете каквото искате за мен
Tomcat Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 (Редактирано) Ако си напълно начинаещ към електрическата китара тази е добра а най-добре е да си събереш кум 400 кинта и да си купиш стартовия пак на Скаяр Към "кум" ,бе? Кой ще се жени? А бтв, не ги знам тея "Скаяр"...някой ще ми даде ли информация? Омг,буквите са една до друга объркал съм ги и имах предвид Squier а и какво имаш предвид под ' Към "кум" " а? после аз и TheWolf сме бъркали Редактирано Ноември 22, 2008 от Tomcat
THEWOLF Отговорено Ноември 22, 2008 Автор Отговорено Ноември 22, 2008 Ако си напълно начинаещ към електрическата китара тази е добра а най-добре е да си събереш кум 400 кинта и да си купиш стартовия пак на Скаяр Към "кум" ,бе? Кой ще се жени? А бтв, не ги знам тея "Скаяр"...някой ще ми даде ли информация? Омг,буквите са една до друга объркал съм ги и имах предвид Squier а и какво имаш предвид под ' Към "кум" " а? после аз и TheWolf сме бъркали http://www.squierguitars.com/news/ ето повече инфо за тях
Fender_str Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 (Редактирано) НЯМА ЧОВЕК ВЪВ ФОРУМА, КОЙТО ДА НЕ ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ КИТАРИ, СПРИ СЕ ВЕЧЕ! ПРОБВАЙ ТЪРСАЧКАТА И ЩЕ ВИДИШ, КОЛКО ТЕМИ ИМА КАТО ТВОЯТА! Редактирано Ноември 22, 2008 от Fender_str
THEWOLF Отговорено Ноември 22, 2008 Автор Отговорено Ноември 22, 2008 темата беше да ми кажете дали си заслужава да си зема Squier а вие ме изядохте заради речника
Blagoy Nikolov Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 Стига сте се заяждали с момчето! Пичага, не ги слушай ти си различен, но по добрия начин! Пък и те са лоши. Тая твоя ирония толкова ли е тънка, че не се осеща?
pepata Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 темата беше да ми кажете дали си заслужава да си зема Squier а вие ме изядохте заради речника Заслужава си вземаи моята първа китара също беше Squier ще доиде един момент в които обаче тази китара вече няма да те задоволява това е момента да минеш на Fender
Slide Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 (Редактирано) Хаха... или THEWOLF си прави пълен та*ак, или наиситна го вее вятър на бял кон... Или пък хич не му дреме наистина кой кво мисли за него. Редактирано Ноември 23, 2008 от Slide
THEWOLF Отговорено Ноември 23, 2008 Автор Отговорено Ноември 23, 2008 Всъстнос неми пука кои какво мисли немога да им каза не мислете че съм тъп (не че не съм ) но ако ти пука кои како мисли за теп по голямата част от времето ти ще минава да бъдеш този които др-те искат да си не да си този които искаш ти да си и така губиш своята уникалност
Dread Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Да, защото е анонимен, какво да му пука?
THEWOLF Отговорено Ноември 23, 2008 Автор Отговорено Ноември 23, 2008 Не ако искаш и името ще ти дам аз нямам проблем да вървиш и да ме псуваш твои си е проблема че от няколко поста съдиш човек
Dread Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Ти нали си вълк, бе, какъв човек, я си погледни ника! Я се ядосай неграмотни вълчо, ауууууууууууууу!
THEWOLF Отговорено Ноември 23, 2008 Автор Отговорено Ноември 23, 2008 мозе да съм с проскубана козина ма пак ме водят същество . а природо защитниците на тази тема трепат
Dread Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Ей, мопс, напиши поне 1 ред правилно, няма ли модератори тук? На мен сте ми изтрили поне 5 поста досега, ама тази тема не я махате!
Recommended Posts