spaghetti Публикувано Ноември 21, 2008 Публикувано Ноември 21, 2008 хаиде едно от менdramaмоля за коментари Цитирай
zwero Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 Само при мен ли има проблем с този линк? Цитирай
spaghetti Отговорено Ноември 22, 2008 Автор Отговорено Ноември 22, 2008 грешката е моя сориdrama Цитирай
prayer4eto Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 (Редактирано) Грешката пак е твоя - пише се без "www" - "http://media.putfile.com" Добра идейка, ама ако и сложиш едно солце отгоре няма да се разсърдим Редактирано Ноември 22, 2008 от prayer4eto Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Приятно брутална идейка, но китарите ми се чуват доста мътни и "някъде там". Предполагам, че е идея за песен? По едно време зазвучава прекалено монотонно, но предполагам, че като се добави пеене може да се спаси ситуацията. Доста зловещо звучи. Извинете ме, отивам да убивам малки котенца. Цитирай
spaghetti Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Тенкс за коментарите. А тва с "се намира там някъде" започна да става доста изтъркано и монотонно.От къде си го чул тоя лаф? Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 (Редактирано) Ако искаше само положителни коментари, вместо честни мнения, можеше да кажеш "Моля, хвалете ме, лесно се засягам". Заради сърдитковци като теб разделът "авторска музика" пустее откъм коментари. Редактирано Ноември 25, 2008 от Valserp Цитирай
spaghetti Отговорено Ноември 27, 2008 Автор Отговорено Ноември 27, 2008 нека да позная. ти си човека които казва кои се сърди. ти си човека дето казва кои как да пърди. ти си човека дето знае кои как да се усмихва. без теб сме за никъде? Цитирай
Recommended Posts