Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем със звука


Hendrix

Recommended Posts

значи ... включвам си китарата към пс-то и почвам да записвам нали квото свиря, обаче после като слушам записа 15 сек след началото звука се променя и почти нищо не се разбира от тва което е записано, нензам как да го опиша просто ...хмм .. звучи сякаш сам надул revers-a докрай и абе незнам как да го опиша ени такиа звуци се чуват се ено свириш в банята. Много ще сам благодарен ако ми помогне някой :) ... преди време пак го имах същия проблем но по някакъв начин се оправи, но от тогава не съм свирил от 1 год и си преинсталира пц-то 10 пъти сигурно та сега незнам как да го направя да мога да си записвам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си го описал че никой не може да ти помогне!Опиши какви програми ползваш ,имаш ли звукова карта,ефекти слагаш ли,когато го записваш чува ли се нормално?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери дали е избран правилния източник за запис. Трябва да е Line In или Mic в зависимост от това къде е включена китарата. Звукът който е описан ми прилича, като да е избран Mix-а от всичко при което се получава нещо като feedback ( тази ситуация е възможно да се случи и при неправилно свързване на микер ако се използва такъв при записа ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, за последния пост ще се пробвам, но съм сигурен че е на правилното място и преди като съм записвал беше там хмм .. извнявам се за и за моята теама все пак но просто немога да обясня за какво иде реч :punk_guitar: немога да го опиша хаха, ще се помъча малко и ако нестане ще кача някакво записче, благодаря :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неее, не разбра мисля. Човека няма предвид само да видиш къде е пъхната китарата, а дали софтуерно, от програмата която ползваш е зададено да използва точно този жак (защото обикновенно трябва да й зададеш откъде ще влиза сигнала). Също ще е добре да споменеш каква програма ползваш точно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така .. немога да го орпавя, уж базиках настройките и т.н. пробвах всичко възможно но не става нещо относно софтуера с JetAudio i Audacity и в самите програми си настроих LineIn-a и т.н. но неможах ако някой може да помогне, мога да пратя запис който иска да чуе мисля че проблема е този за които се споменава в последните 2 поста :punk_guitar: sry за темата но само няколко пъти съм записвал през пс-то и не съм много на ясно с нещата, ако някой иска да чуе за какво говоря ще му пратя записче примерно по скайп ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така .. немога да го орпавя, уж базиках настройките и т.н. пробвах всичко възможно но не става нещо относно софтуера с JetAudio i Audacity и в самите програми си настроих LineIn-a и т.н. но неможах ако някой може да помогне, мога да пратя запис който иска да чуе мисля че проблема е този за които се споменава в последните 2 поста :D sry за темата но само няколко пъти съм записвал през пс-то и не съм много на ясно с нещата, ако някой иска да чуе за какво говоря ще му пратя записче примерно по скайп ??

 

Moжеш да го качиш в медиа путфайл (трябва да има линк някъде отдолу на главната страница на форума мисля) и да постнеш линк тук :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.