ecmjazz Публикувано Август 31, 2005 Публикувано Август 31, 2005 (Редактирано) Може ли някой да каже дали разпознава инструмента, на който свири човека на снимката долу (имам пред вид клавишния инструмент..)?: Редактирано Август 31, 2005 от ecmjazz Цитирай
miro Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Т'ва е някво дигитално пиано.Хората по пианата да кажат...Може би някоя ямаха. Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 Благодаря! И на мен на такова ми прилича някакво ама вади и някакви доста синти звуци. Примерно с FM7 мога да докарам някои от тях.. Цитирай
miro Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Ами то и касио да е това на снимката с един добър модул или семплер пак ще звучи като нещо велико.Загатка си остава модела.Имам претенции,че разбирам от клавири,но от тия пиана нямам никаква представа. :think: Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 Прилича ми на някакъв доста архаичен модел като гледам дизайна. А и той от бая отдавна ползва синтове - още от 70-те така че към някакъв модел от тогава май ще трябва да се насочим, което стеснява кръга от възможности ама пак са много. Както и да е, то за мен е по-важно, че мога да му намеря някакъв аналог. Цитирай
Recommended Posts