Mzorg14 Публикувано Ноември 18, 2008 Публикувано Ноември 18, 2008 Мараба на всички - въпроса ми е струва ли си да дам ( 400$ с шипинг + ддс и тем подобни) 700 лв за тоя шектър ? http://www.zzounds.com/item--SCEC1FR ... ? свиря тежко и се чудех щото .. нз имам някакво странно чувство китарата бтв е от ибеи . нз ако не може би ще взема един Джаксън за 520 .. и да ви питам - имам избор от 2 шипинга - за 30$ и за 80$ - пише,че мога да избирам ама то автоматично ми слага тоя за 80$ как мога да избера за 30$... малко странен въпрос ама аиде Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Шектър принципно са лудница, само ми се струва, че ти е крива сметката. Аз я изчислявам малко над 750 кинта летвата, ама както и да е. Един свръхлюбезен съфорумник ми беше дал тоя ибей магазин. Има адски добри оферти, разгледай, би трябвало да го има и тоя модел. Там вече ще видиш долу каква е цената на шитинга до БГ. Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Според мен по-добре си вземи Jackson-a, който за тея пари преполагам ще е JS30, който не е лош. Schecter-а едва ли ще е нещо по-добро, да не кажа хич, а и идеята, че еднта китара може да се пробва, да се огледа и други рутинни проверки, другата я целиш на сляпо....моето мнение е, че този Schecter си е чиста набутвация за тези пари... Колкото до шипинга, прати ми линк на ЛС ако искаш да видя за какво става въпрос Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Интересно ми е защо мислиш. че ще е набутвация (изключваме фактора, че едната китара може да се пробва, а другата - не)? Също така тука говорим за различни класове китари, различни материали, различни адаптери и т.н. Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 (Редактирано) Различни материали? Да, изключаем, че тялото на едната е махагон, а на другата елша. Щото и Duncan Designed Hb-105 са мега яките адаптери, имало и Licensed Floyd Rose...как да ти кажа, не мисля, че този Schecter е кой знае колко по-добър от Jackson JS30, ако изобщо става въпрос за JS30 Редактирано Ноември 18, 2008 от inqubus Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 (Редактирано) Аз пък не мисля, че е редно да даваме категорични мнения, когато говорим за китари, които сравняваме от картинка... Как така излезе, че едната възможност е супер, а другата е набутвация? Материалите са различни, но са махагон и елша/топола, не примерно шперплат и елша/топола..... тук вече нещата опират до вкус. А и махагона не е като да е лош материал - някои от най-скъпите китари се правят именно от него. Пък и тия джаксънски адаптери тип "черна кутия" също не са върха на сладоледа. Флойда там е пак лицензен флойд(то всички флойдове освен OFR и пълните ментета са лицензни)... за изработката не може да коментираме от картинка. Нека момчето да си сметне кое колко ще излезе и да си вземе каквото му е на сърцето, вместо да му даваме изсмукани от пръстите "категорични" съвети. Редактирано Ноември 18, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
рахата Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Здрасти,имам Шектър Демон с флойд-почти същата като С1 (ако се поразровиш във форума някъде съм я описал) и мога да ти кажа,че китарата си струва всеки лев.Ако имаш път към София можеш да я пробваш,а пък Джаксъни можеш да пробваш във всеки магазин в Бг. Успех! Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Неразбирам много от Schecter, но това така на катринка и на спецификации изглежда много добре! Особено за тези пари си е направо бомбастик Пък и като се има на предвид, че тези адаптери ( както пише в линка ) са Duncan Designed версията на Blackouts направо ми изглежда супер яко Незнам, пак казвам, че нямам опит с фирмата Schecter, но като погледна цената и компонентите на китарата ми се струва супер Цитирай
DYLGIQ Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Имам добри впечатления от Джаксън, но вкъщи имам два Шектъра. Съветвам те да се ориентираш към С-1, класика за марката, много сполучлив модел, виж и по чужбинските форуми, ако не ми вярваш. Хубаво , дори задължително е да можеш да я пипнеш и ти да си прецениш, но все повече се убеждавам, че при Шектър нема лабаво - нещо, което не може да се твърди за Джаксън. Цитирай
Mzorg14 Отговорено Ноември 19, 2008 Автор Отговорено Ноември 19, 2008 Шектър принципно са лудница, само ми се струва, че ти е крива сметката. Аз я изчислявам малко над 750 кинта летвата, ама както и да е. Един свръхлюбезен съфорумник ми беше дал тоя ибей магазин. Има адски добри оферти, разгледай, би трябвало да го има и тоя модел. Там вече ще видиш долу каква е цената на шитинга до БГ. еми аз точно от този магазин го видях и мисля днес да я поръчвам.. бтв някои чувал ли е за Хохнер ,че в тоя магазин има такива китарки с по 600$ намаление Цитирай
Mzorg14 Отговорено Ноември 19, 2008 Автор Отговорено Ноември 19, 2008 Поръчах я вече .. до 5 декември пристига излезе ми 580лв без ддс - ся като доиде малко ще ме орежат ама ко да се праи . бтв мерси на всички за помощта и коментарите лек ден Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 чудесен избор ,браво ! имам с-1 класик модела Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 " Мараба на всички " .... пич не, че искам да ти се бъркам ама все пак се намираме в БЪЛГАРИЯ а не в БУЛГАРИСТАН.... ако поне малко се смяташ за БЪЛГАРИН моля не употребявай такива грозни думи като М*****. Не за друго ама както предполагаш отношението на българите към турците не е най-доброто...Имаме турски партии, даваме ордени на турци, остава и да почнем да говорим на турски тогава държавата съвсем ще пропадне.Надявам се да не съм те обидил ама е за твое добро... едва ли осъзнаваш че по този начин можеш да се превърнеш във враг на доста хора, а и най-малкото да си развалиш отношенията с тях. Успех Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Тъй като гледам, само ти се дразниш и палиш. Малко по-кротко, ако обичаш. Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 ^^ тогава спри да използваш много думи от речника си, включително най-обикновени като думата чешма примерно. Всъщност може да премахнеш към 70% от речника си ако извадиш и фрнакофонските и очевидно латинските думи. Цитирай
Recommended Posts