johniebgood Публикувано Ноември 18, 2008 Share Публикувано Ноември 18, 2008 Тези дни нещо ме налегна вдъхновението и си направих един джем със себе си , ако искате да участвате и вие – добро сте дόшле , както казват на запад (от нас) ! Предварително моля китаристите за извинение , че се осмелих да си изсвиря китарите , ама така ми е по-лесно. Мой вариант За джем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Декември 19, 2008 Share Отговорено Декември 19, 2008 Mного хубава тема.Нахвърлях едни сола, но ме е срам да ги пусна, ще пробвам пак, но не обещавам нищо.Не е като да свириш на три акорда. (блус) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Декември 19, 2008 Автор Share Отговорено Декември 19, 2008 Не му се шашкай , пентатонока му ходи , като на бясно куче тоягите :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Пентатоника в Какво ? (Ла?) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 ^ми На ненормалника под нас като му мине нервната криза и и аз ще се включа.ЧНГ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 Абе,как се сваляше от Путфайл? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 Десен бутон в/у player-ът, properties , location,копираш ето този адрес-http://f23.putfile.com/getfile/1202092920video1234sslash32207550617.mp3 и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 (Редактирано) http://www.esnips.com/doc/7e626bba-c7da-4c...niebgood-jam-03 Има груби грешки, но по добре няма да стане. Записвах с ReValverIII, a после обработих малко с Sound Forge...та исках да кажа, че фалша не е от софта, а от задкитарното устройство...и тънките струни които използвам и съм на път да зарежа. Редактирано Януари 4, 2009 от zwero Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 4, 2009 Автор Share Отговорено Януари 4, 2009 ^ Много , много яко !!! Аз фалшиви неща не чух , много здраво си забил ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Готин джем,johniebgood и много добро изпълнение на zwero . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Мерси и на двамата. @ johniebgood С тези аплодисменти направо ме побърка. За фалшивото не знам, на малки колонки като го слушам е добре, на на големите нещо не ми звучи както трябва.Уча се.Може и да е от многото високи които съм сложил, но ако ги махна солото става много "глухо". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Много сте добри Ето малко набързо скопосана, блусоподобна МАЗАНИЦА от мен. Между другото, големи проблеми имах да схвана схемата и май така и не я схванах , ама карай ... Редактирано Януари 7, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Е, схванал си схемата и е станало интересно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 8, 2009 Share Отговорено Януари 8, 2009 Не знам какви точно гиари си използвал но е едно от НАЙ НАЙ НАЙ яките риф4ета които сам 4увал тук . Евала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 8, 2009 Автор Share Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) Много сте добри Ето малко набързо скопосана, блусоподобна МАЗАНИЦА от мен. Между другото, големи проблеми имах да схвана схемата и май така и не я схванах , ама карай ... Браво Агоп , много добре си схванал идеята , то аз самия не я схващам съвсем... , имаш страхотни попадения и както обикновенно си на ниво , темата ти страшно ме изкефи ! Редактирано Януари 8, 2009 от johniebgood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts