Heartman Публикувано Ноември 18, 2008 Публикувано Ноември 18, 2008 Едно ударно старо парче.Сийка се развали или по познато,като Seek&Destroy,македонците пък му викат Cакам да строим.Ами не съм се съобразявал много с бекинг трака,щото и той не се съобразява с мене и е малко изкълчен ама такъв имам ,а не ми се занимаваше да го оправям.Радвайте се! http://media.putfile.com/HeartmaN-SeekDestroy Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 виждам че си от града в който уча,така че те подкрепям станало е добре,имаш и добър звък.Трябва да си оправиш барабаните и да насложиш един бас и ще стане още по хубаво Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 (Редактирано) Пич, супер, но определено ти липсва координация, особено на солото ... Доста "мажеш" и свириш фалшиво..., почти никакво тремело, липсва, както обичам да казвам "Хаметското", а и ритъма ти убягва много, да не говорим, че рифа след дръм брейка на Ларс, не се свири така ... Ала добре е станало, продължавай все така и ще пожънеш успехи! Редактирано Ноември 26, 2008 от Ulian_Borisov Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Аз пък мисля че добре е станало,само китарата иска повече тремоло и атака,солата хамет звучат по-меко.Какъв е чейна???Звука на китарата ми хареса! Цитирай
Quiet Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Пич, супер, но определено ти липсва координация, особено на солото ... Доста "мажеш" и свириш фалшиво..., почти никакво тремело, липсва, както обичам да казвам "Хаметското", а и ритъма ти убягва много, да не говорим, че рифа след дръм брейка на Ларс, не се свири така Е,нали е кавър? Към автора-Добре,но колегата е прав че трябва да го дъвчеш още докато стане като по мед и масло Цитирай
Recommended Posts