ThunderBass Публикувано Ноември 17, 2008 Публикувано Ноември 17, 2008 (Редактирано) ъм хора, имам едно басче и искам да джъгам през копа ми, имам преход, но незнам къде точно да го включа и незнам какъв софтуер със ефекти да си изтегля , ако някой погледне и има отговор към моя проблем моля да пише на ЛС Редактирано Ноември 17, 2008 от ThunderBass Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 IK Multimedia Ampeg SVX VST Това е виртуален симулатор на изветната фирма Ампег.Трябва да включиш баса с някакъв моно кабел в line in на компа.След като инсталираш програмата и си направиш настройките,ще чуваш звука през колоните на компютъра.Програмата има симулатори на бас кабинети и усилватели.Успех! Цитирай
ThunderBass Отговорено Ноември 18, 2008 Автор Отговорено Ноември 18, 2008 IK Multimedia Ampeg SVX VST Това е виртуален симулатор на изветната фирма Ампег.Трябва да включиш баса с някакъв моно кабел в line in на компа.След като инсталираш програмата и си направиш настройките,ще чуваш звука през колоните на компютъра.Програмата има симулатори на бас кабинети и усилватели.Успех! МЕРСИ МНОГО :) :godbless: :happy: Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Има подобни теми отпреди. Също така, призовавам всички да пишат по-конкретни заглавия на темите си. Цитирай
Recommended Posts