lockfolder Публикувано Ноември 14, 2008 Публикувано Ноември 14, 2008 Значи спешно ми трябва да знам една песен изпълнителя или как се казва: инструментал е, супер известна е, някаде от 80-те е, помня на клипа е руса жена свири на саксофона, мъж е на ел. китарата, характерно е че китарата има кратка тема та-на-та-на и след това саксофона я повтаря. моля ви помогнете! мерси предварително! всякакви предложения са добре дошли! Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 lockfolder написа: Значи спешно ми трябва да знам една песен изпълнителя или как се казва: инструментал е, супер известна е, някаде от 80-те е, помня на клипа е руса жена свири на саксофона, мъж е на ел. китарата, характерно е че китарата има кратка тема та-на-та-на и след това саксофона я повтаря. моля ви помогнете! мерси предварително! всякакви предложения са добре дошли! Сигурно става въпрос за Candy Dulfer & Dave Stewart - Lily was here Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 lockfolder написа: да мерси много!!! Моля ,моля ! Цитирай
Recommended Posts