lockfolder Публикувано Ноември 14, 2008 Публикувано Ноември 14, 2008 Значи спешно ми трябва да знам една песен изпълнителя или как се казва: инструментал е, супер известна е, някаде от 80-те е, помня на клипа е руса жена свири на саксофона, мъж е на ел. китарата, характерно е че китарата има кратка тема та-на-та-на и след това саксофона я повтаря. моля ви помогнете! мерси предварително! всякакви предложения са добре дошли! Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 Значи спешно ми трябва да знам една песен изпълнителя или как се казва: инструментал е, супер известна е, някаде от 80-те е, помня на клипа е руса жена свири на саксофона, мъж е на ел. китарата, характерно е че китарата има кратка тема та-на-та-на и след това саксофона я повтаря. моля ви помогнете! мерси предварително! всякакви предложения са добре дошли! Сигурно става въпрос за Candy Dulfer & Dave Stewart - Lily was here Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 да мерси много!!! Моля ,моля ! Цитирай
Recommended Posts